Κρατερός Κατσούλης: Μιλάει για την οικονομική καταστροφή που πέρασε


Κρατερός Κατσούλης: Μιλάει για την οικονομική καταστροφή που πέρασε

Κόντεψε να καταστραφεί οικονομικά

Ο Κρατερός Κατσούλης μιλάει συνήθως για όλα όσα τον κάνουν χαρούμενο. Σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε μία περιπέτεια προηγούμενων χρόνων, κατά την οποία κόντεψε να καταστραφεί οικονομικά.

Συγκεκριμένα, δήλωσε σε κυπριακό περιοδικό: "Αναφέρεσαι στην παράσταση ‘Πορτοκάλι, λεμόνι, αβγό, καναρίνι’, που ανεβάσαμε μαζί με ένα φίλο μου το 2006. Ασφαλώς και μπήκαμε μέσα και το γνωρίζαμε πριν ακόμα ξεκινήσουν οι παραστάσεις. Δυστυχώς, μας έτυχαν μία σειρά από κακοτυχίες και καθυστερήσεις και έτσι ήταν δεδομένο ότι και γεμάτο να ήταν το θέατρο κάθε μέρα, μέχρι την ημερομηνία που είχαμε πάρει τα δικαιώματα, δεν υπήρχε περίπτωση να βγάλουμε τα χρήματα που επενδύσαμε. Εκεί, λοιπόν, τέθηκε το δίλημμα: ή σταματάμε ό,τι είχαμε κάνει μέχρι τότε, που εκτός από τα έξοδα περιλάμβανε και δυόμισι μήνες προβών, ή το συνεχίζαμε, γνωρίζοντας ότι θα καταστραφούμε. Αποφασίσαμε να κάνουμε το δεύτερο και πιστεύω ότι σοφά πράξαμε, γιατί ζήσαμε την εμπειρία μέχρι το τέλος. Μπορεί να χάθηκαν χρήματα που είχαμε βγάλει δουλεύοντας σκληρά τα προηγούμενα χρόνια, αλλά όλο αυτό ήταν ένα εντατικό σεμινάριο που μας βοήθησε σε όλους τους τομείς και μία μεγάλη καλλιτεχνική επιτυχία".

Τότε ήταν που ο ηθοποιός είδε τον τραπεζικό του λογαριασμό να γράφει μηδέν: "Ναι, κάπως έτσι. Αλλά, έτσι κι αλλιώς, εμένα δεν ήταν ποτέ σκοπός μου να μαζέψω χρήματα – γι’ αυτό και δεν τα κατάφερα. Αυτό που επιδίωκα από κάθε συνεργασία στο θέατρο, τον κινηματογράφο, ή την τηλεόραση ήταν να κάνω πράγματα που θα με πήγαιναν μπροστά".

Tags Κρατερός κατσούλης, showbiz κύπρος, gossip, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5625 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3504 s // Total time: 2.9130 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X