Λούκας Γιώρκας: "Έτσι ερωτεύτηκα την Έλενα Ράπτη"


Λούκας Γιώρκας: "Έτσι ερωτεύτηκα την Έλενα Ράπτη"

\"O γάμος θέλω να γίνει στην Κϋπρο\"

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε ο Λούκας Γιώρκας και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην σχέση του με την Έλενα Ράπτη, η οποία έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του Τύπου τους τελευταίους μήνες. Δεν είναι μάλιστα λίγα τα δημοσιεύματα, που θέλουν το ζευγάρι να πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω τη σχέση του και να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Τα επιβεβαιώνει ή τα διαψεύδει ο νεαρός τραγουδιστής;

«Δεν ισχύουν. Αν ήταν να παντρευτούμε, δεν θα το έκρυβα. Η Έλενα εξέφρασε την επιθυμία για γάμο και το ίδιο έχω κάνει κι εγώ. Ξέρω πως το θέλει, ξέρει πως το θέλω αλλά όλα θα γίνουν στην ώρα τους» και συμπληρώνει: «Τα ζητήματα αυτά που απασχολούν περισσότερο τις γυναίκες. Το μόνο που θα ήθελα θα ήταν να παντρευτώ στην ιδιαίτερη πατρίδα μου και πιο συγκεκριμένα στην κωμόπολη όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα. Αλλά ακόμη και αυτό που λέω τώρα μπορεί να αλλάξει στην πορεία».

Ο Λούκας Γιώρκας ακόμη αποκάλυψε στο περιοδικό «ΟΚ» πώς ερωτεύτηκε την Έλενα Ράπτη και είπε: «Όταν αρχίσαμε να συζητάμε, κατάλαβα ότι είναι ένας άνθρωπος που μου προκαλούσε το ενδιαφέρον σε διάφορους τομείς. Μετά ακολούθησαν και τα συναισθήματα, που πολλές φορές το μυαλό δε μπορεί να ελέγξει. Ήταν έρωτας με την πρώτη συζήτηση. Ήταν κάτι που ήρθε αναπάντεχα στη ζωή μας και έδεσε πολύ γλυκά».

Tags λούκας γιώρκας, Έλενα Ράπτη, Γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5864 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3454 s // Total time: 2.9318 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X