Ποιας ηθοποιού φάνηκαν οι θηλές της σε after party;


Ποιας ηθοποιού φάνηκαν οι θηλές της σε after party;

Το έριξε στο χορό, και δεν γλύτωσε το… nip slip!

Αφού λοιπόν τα πλούσια ελέη της Σοφία Βεργκάρα καταπιέστηκαν καθόλη τη διάρκεια της 66ης απονομής των βραβείων Emmy μέσα στο Roberto Cavalli φόρεμά της, στο τέλος δεν άντεξαν και είπαν να κάνουν "ηρωική έξοδο" στο after party που ακολούθησε.

Bλέπετε η 42χρονη Κολομβιανή ηθοποιός θέλησε να επιδείξει τις χορευτικές της φιγούρες, υπολογίζοντας χωρίς τα καταπιεσμένα κάλλη της.

Άρχισε λοιπόν τα πάνω-κάτω, τις στροφές και τα σηκώματα με τον Ντέρεκ Χιου (επαγγελματία χορευτή του Dancing with the Stars), και εκεί που την είχε ψηλά στα χέρια, οι θηλές της βγήκαν έξω και μας… "χαιρέτησαν".

Πάλι καλά δηλαδή που δεν βγήκε και ολόκληρο το στήθος της, αφού όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η διάσημη ηθοποιός πρόλαβε και το κράτησε στη θέση του.

Nip slip από τα λίγα είχε η Σοφία, η οποία τα έδωσε όλα στο χορό για πέντε ολόκληρα λεπτά, χαρίζοντας άφθονο θέαμα σε όσους βρέθηκαν κοντά.

Βλέπετε εκτός από το σέξι ατύχημα, οι εντυπωσιακές φιγούρες έκαναν τους καλεσμένους του after party να κολλήσουν και να μην παίρνουν τα μάτια τους πάνω από το ζευγάρι.

Tags διασημοι, emmy awards, σοφια βεργκαρα, Sofia Vergara, Ντέρεκ Χιου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5450 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4313 s // Total time: 2.9764 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X