Γνωρίστε τα νέα αρώματα του Karl Lagerfeld για εκείνον και εκείνην...


Γνωρίστε τα νέα αρώματα του Karl Lagerfeld για εκείνον και εκείνην...

O Karl Lagerfeld ξεκινάει μια νέα σελίδα στην ιστορία του αρώματος, εμποτίζοντάς την με το διακριτικό αλλά μοντέρνο στιλ το οποίο καθορίζει τη μόδα του, το σχέδιο, τη φωτογραφία, την εικόνα και την ψηφιακή καινοτομία

Αξιοποιώντας αυτές τις βάσεις, ο Karl λανσάρει ένα ζευγάρι αρωμάτων, ένα για τις γυναίκες και ένα για τους άνδρες, το οποίο επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του να κάνει το στιλ προσιτό σε όλους. Το Karl Lagerfeld Eau de Parfum για τις γυναίκες και το Eau de Toilette για τους άνδρες διακρίνονται από τον απόηχο που αφήνουν πίσω τους τα μπουκάλια και οι εικόνες που τα ενσαρκώνουν. Η υπογραφή του Karl μπορεί να φανεί στην επιμονή του να χρησιμοποιεί μόνο υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, τη χρήση του μαύρου και του λευκού, την κομψότητα του σχεδιασμού του, τον μοντερνισμό του μετάλλου που χρησιμοποιείται στο σχεδιασμό, την αισθητική που αποτυπώνεται στο μπουκάλι, και στην ελκυστικότητα των αρώματα τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

Περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, ο Karl απεικόνισε τη μόδα σε μια εμφάνιση, σε μια συμπεριφορά, σε ένα θεσμό. Τα δυο νέα αρώματά του απηχούν την ζωηράδα του στιλ του ενώ συγχρόνως μεταφέρουν την εκλεπτυσμένη κομψότητα και τον κλασικισμό με έμφαση στη σύγχρονη τάση. Το EDP άρωμα για τη γυναίκα βασίζεται σε αντιθέσεις, στην κορυφή ανοίγεται μια έκρηξη φρέσκου λεμονιού, που ενισχύεται από ένα βελούδινο ροδάκινο και ένα γεμάτο μπουκέτο από τριαντάφυλλα, άψογες μανόλιες και plumeria. Το άρωμα αποτελεί μια σύγχρονη προσέγγιση των παραδοσιακών αρωμάτων – άλλο ένα χαρακτηριστικό της μόδας του Karl -  με την προσθήκη των μόσχων στις ισχυρές βαθιές ξυλώδεις νότες της βάσης. Στo EDT για τον άνδρα, ο αρωματοποιός Jean-Christopher Herault πήρε σαν βάση μια αρωματική φτέρη. Διαχρονικό και ταυτόχρονα άκρως μοντέρνο, το άρωμα διαθέτει λεβάντα και ξύσμα από μανταρίνι που ενισχύεται με τραγανό μήλο και φύλλα βιολέτας. Δελεαστικό και αισθησιακό, το άρωμα τελειώνει με ξυλώδεις, πικάντικες νότες από σανταλόξυλο και ένα μείγμα από κεχριμπάρι, που του προσδίδει μια ζωηρή και κομψή αίσθηση.

Η επιρροή του Karl είναι εμφανής στις ίσιες, άκαμπτες, αυστηρές γραμμές του στα ρούχα, αξεσουάρ, στην art de la table, στα ρολόγια και στα εργαλεία γραφής. Συνεπής με τη φιλοσοφία του για προσιτή πολυτέλεια, ο  Karl ήθελε ένα μπουκάλι αρώματος που θα  ήταν ένα έργο στιβαρής, λιτής τέχνης. Το καθαρό γυαλί που χρησιμοποιήθηκε για το γυναίκειο EDP και το μαύρο γυάλινο μπουκάλι το οποίο χρησιμοποιήθηκε για το ανδρικό EDT είναι και τα δυο γεωμετρικά ακριβή και προβάλλουν το όνομα του Karl σφραγισμένο με ασημί γράμματα. Αυτή η συμμετρία διακόπτεται μόνο από τη γραφιστική λάξευση στη βάση των μπουκαλιών. Όπως και το κολάρο από το αγαπημένο πουκάμισο του Karl, ένα μεγάλο μεταλλικό δακτυλίδι στέκεται κάτω από τα πώματα των μπουκαλιών, τα οποία είναι χαραγμένα με την εμβληματική σιλουέτα του σχεδιαστή. Το χαραγμένο δαχτυλίδι από χάλυβα είναι ένα νεύμα στα αξεσουάρ της μάρκας. Επειδή ο Karl προσθέτει πάντα μια αισθητήρια πινελιά στις δημιουργίες του, το βαρύ μπουκάλι φυλάσσεται σε ένα ανάγλυφο κουτί που παραπέμπει στο μεταλλικό δαχτυλίδι. Χρησιμοποιεί λευκό χρώμα για το άρωμα των γυναικών και μαύρο για τους άνδρες και το κάθε κουτί είναι ντυμένο εσωτερικά με την χρωματική επανάληψη της σιλουέτας του Καρλ.
Μια ολόκληρη γλώσσα δημιουργήθηκε για τo λανσάρισμα των νέων αρωμάτων του Karl. Εμπνευσμένη από εικονίδια, η γλώσσα περιγράφει τον κόσμο της μάρκας του Lagerfeld: Η σιλουέτα του Karl με γυαλιά και αλογοουρά, το διάσημο κολάρο του πουκαμίσου του, ένα σκίτσο του προσώπου του με διάφορες εκφράσεις του και φυσικά τα γάντια στα χέρια του. Όπως τα smiley τα πασίγνωστα χαμογελαστά τους αδερφάκια, τα εικονίδια αποδίδουν το χιούμορ της στιγμής και μεταφέρουν όλων των ειδών τα μηνύματα – ένα πολύ κλασικό χαρακτηριστικό Lagerfeld.
 

Tags Karl Lagerfeld Eau de Parfum, Karl Lagerfeld Eau de Toilette, perfume, beauty, αρωμα, Karl Lagerfeld


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5796 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2928 s // Total time: 2.8724 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X