Σε θέλει ακόμη; 5 ενδείξεις για να το καταλάβεις!


Σε θέλει ακόμη; 5 ενδείξεις για να το καταλάβεις!

5 ενδείξεις θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν σε θέλει ακόμη και προσπαθεί να σε διεκδικήσει ξανά!

1.Κάνει πρώτος κινήσεις! Αν γενικά σου μιλάει πρώτος και κρατάει επικοινωνία μαζί σου, τότε ίσως σε σκέφτεται και δεν του είσαι αδιάφορη. Βεβαία μην ξεχνάς πως οι άντρες δεν τα περνάνε όλα από κόσκινο όπως εμείς.Αν θέλει να σε πάρει τηλέφωνο ή να σου στείλει μήνυμα…θα το κάνει!

2.Δείχνει το ενδιαφέρον του για σένα. Αν μιλάτε και βλέπεις πως θέλει να μάθει πράγματα τώρα που δεν είστε μαζί, τότε μάλλον σε θέλει ακόμη. Αν πάλι ο διάλογος μοιάζει με συνέντευξη –και εσένα δημοσιογράφο- τότε καλά θα κάνεις να μην επικοινωνήσεις ξανά μαζί του.

3. Συναντιέστε τυχαία. Αν είναι Σάββατο βράδυ και είσαι στο στέκι σου, τότε μην σου κάνει εντύπωση αν μετά από λίγο τον δεις εκεί. Αν έρθει-τυχαία όπως θα δηλώσει και εκείνος- τότε σημαίνει πως σε θέλει ακόμη.

4.Μέσω τρίτων. Μπορεί ο ίδιος να μην αισθάνεται άνετα να σου μιλήσει για επανασύνδεση ή να εκφράσει τα συναισθήματα που ακόμη νιώθει για σένα. Έτσι μία εύκολη –αλλά σωτήρια για εκείνον- λύση είναι να ζητήσει από κάποιον φίλο του να σου μιλήσει καθαρά ή να σου κάνει μια δήθεν “τυχαία” συζήτηση για το θέμα. Ότι και να συμβεί από τα 2, το σίγουρο είναι ότι ο πρώην σου σε θέλει ακόμα και προσπαθεί να στο πει. Αν ενδιαφέρεσαι θα πρέπει να κάνεις και εσύ ένα βήμα.

5.Δεν έχει σχέση τον τελευταίο καιρό. Αν έχεις μάθει από φίλους ή κοινούς γνωστούς πως δεν βγαίνει με κάποια από την στιγμή που χωρίσατε, τότε ίσως αυτό σημαίνει πως δεν έχει καταφέρει να σε ξεπεράσει. Αν πάλι ισχύουν όλα τα προηγούμενα και φυσικά αυτό…τότε είναι καιρός να κάνετε μία συζήτηση για να ξεκαθαρίσετε αν θέλετε να είστε μαζί ξανά ή όχι!

Tags ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ, αγαπη, ερωτας, ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΑΓΑΠΗ, ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΤΙ ΣΕ ΘΕΛΕΙ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5959 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3822 s // Total time: 2.9780 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X