Ο Κωστόπουλος ζητάει από την Μπαλατσινού μια δεύτερη ευκαιρία!


Ο Κωστόπουλος ζητάει από την Μπαλατσινού μια δεύτερη ευκαιρία!

Αποφασισμένος να κερδίσει την καρδιά της πρώην συζύγου του, αφού δεν σταματά να την πολιορκεί.

Μια δεύτερη ευκαιρία ζητάει από την πρώην σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού ο Πέτρος Κωστόπουλος, αποδεικνύοντας πως οι μεγάλες αγάπες δεν χάνονται τόσο εύκολα. Τι και αν δεν έχουν περάσει δύο μήνες από την ημέρα που ανακοίνωσαν το χωρισμό τους, εκείνος δεν μπορεί λεπτό μακριά της. Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που έχουν συναντηθεί ήδη τρεις φορές, με τον παρουσιαστή και εκδότη να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να κατακτήσει και πάλι την καρδιά της.

Στενή πολιορκία ασκεί ο Πέτρος στην πρώην σύζυγό του, γι’ αυτό πριν από μερικές μέρες εγκατέλειψε τη Μύκονο για να βρεθεί ξανά στο ησυχαστήριο της Τζένης στην Πάτμο. Θέλοντας οι δύο τους να ξανασμίξουν δεν σταματά να την κυνηγά δείχνοντας να θέλει να αφήσει στο παρελθόν όσα τους οδήγησαν στον χωρισμό. Γι' αυτό μάλιστα που μετανιώνει περισσότερο από όλα είναι πως άφησε τα οικονομικά προβλήματα και τις επαγγελματικές σκοτούρες να φθείρουν το γάμο τους. Ο Πέτρος δείχνει αποφασισμένος να αλλάξει για τα μάτια της Τζένης, αφού γνωρίζει πως η γκρίνια και ο οξύθυμος χαρακτήρα του ήταν αυτά που έκαναν τη φλόγα του έρωτά τους να σβήσει.

Όσοι είδαν από κοντά το πρώην ζευγάρι και τις τρεις φορές που συναντήθηκε, μιλούν για έναν Πέτρο εντελώς αλλαγμένο. Ο τρόπος που την κοιτάζει στα μάτια αποκαλύπτει έναν άνθρωπο τρελά ερωτευμένο, χωρίς να σταματά λεπτό να εκφράζει την αγάπη του. Θέλοντας μάλιστα να αποδείξει στην Τζένη πως πραγματικά έχει αλλάξει δεν δίστασε μπροστά στα αδιάκριτα βλέμματα και παρά τους ψιθύρους που άκουγε πίσω από την πλάτη του, να της χαϊδέψει τρυφερά το χέρι. Κοντά της άλλωστε νιώθει ευτυχισμένος, αφού είναι οι μοναδικές στιγμές που το χαμόγελο επιστρέφει στο πρόσωπό του.

Τις ημέρες που βρέθηκε στο Νησί της Αποκάλυψης, αφιέρωσε όλο του το χρόνο στην Τζένη, αφού επιθυμεί διακαώς να κάνουν μια νέα αρχή. Ο Πέτρος ζει και αναπνέει για τη στιγμή που μαζί με την πρώην σύζυγό του θα ξαναγίνουν ζευγάρι, και γι’ αυτό θα συνεχίζει να προσπαθεί όσο καιρό και αν χρειαστεί. Αυτήν τη φορά δεν λέει πολλά λόγια, στόχος του είναι να αποδείξει με τις πράξεις και τα έργα του πως αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία.

Η Τζένη βλέποντας τον παρουσιαστή να καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα της σχέσης τους, συγκινείται. Ωστόσο κρατά ουδέτερη στάση, καθώς δεν θέλει να πάρει βιαστικές αποφάσεις και να φέρει σε δύσκολη θέση τα τρία της παιδιά. Πιστεύει πως ο χρόνος είναι ο μοναδικός που θα κρίνει αν ο Πέτρος είναι διατεθειμένος να αλλάξει πραγματικά, έτσι ώστε να ξανακολλήσει το γυαλί που ράγισε ανάμεσά τους.

Ένας στοργικός μπαμπάς

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στην Πάτμο, ο Πέτρος Κωστόπουλος εκτός από την Τζένη αφιέρωσε όλο του το χρόνο στα παιδιά του. Χωρίς να τους χαλάει χατίρι η καθημερινότητά τους αποτελούνταν από παιχνίδια στη θάλασσα και βόλτες στα σοκάκια του νησιού. Οι αγκαλιές, τα γέλια και τα πειράγματα είχαν την τιμητική τους, ενώ ο Πέτρος δεν έχασε ευκαιρία και παρέα με τα αγγελούδια του έκαναν όλοι μαζί θαλάσσια σπορ. Η οικογένειά του είναι ό,τι πολυτιμότερο έχει, γι’ αυτό και δεν θα αφήσει τα λάθη που έκανε στο παρελθόν να του τη στερήσουν.

Πηγή: Περιοδικό YES!

Tags πετρος κωστοπουλος, τζενη μπαλατσινου, χωρισμος μπαλατσινου - κωστοπουλου, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7865 s (290 Queries.) // Parse time: 0.2602 s // Total time: 3.0468 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X