Brad Pitt- Angelina Jolie:"Δεν την αγαπά. Μένει μαζί της για το καλό των παιδιών"


Brad Pitt- Angelina Jolie:"Δεν την αγαπά. Μένει μαζί της για το καλό των παιδιών"

\"Είναι ακόμα ερωτευμένος με την Jennifer Aniston\"

Φωτιά θα πάρει σήμερα το Hollywood με αυτά τα νέα! Ο Ron Bard, ένας από τους πιο διάσημους psychic του κόσμου και προσωπικός φίλος- μέντιουμ του Brad Pitt είπε για τον διάσημο ηθοποιό και την γυναίκα του: "Ο Brad Pitt νιώθει εγκλωβισμένος αλλά δεν θα την αφήσει για το καλό των έξι παιδιών που έχουν και επειδή αυτό θα κάνει κακό στο image του".

Ο Ron Bard για πρώτη φορά μίλησε για την φιλιά που τον συνδέει με τον πολύ γνωστό ηθοποιό και ήταν πιο αποκαλυπτικός από ποτέ. Μάλιστα επιμένει ότι ο 50χρονος ηθοποιός είναι ακόμα ερωτευμένος με την πρώτη του γυναίκα την, Jennifer Aniston ενώ πιστεύει ότι ήδη ο Brad Pitt έχει παντρευτεί κρυφά την Angelina Jollie και ότι θα αποκτήσουν άλλα τρία παιδιά.

Όπως υποστηρίζει ο Ron Bard, το 2005 ήταν αυτός που του είχε πει ότι "θα γνωρίσει κάποιον που θα του αλλάξει την ζωή", την περίοδο μάλιστα που έκανε τα γυρίσματα της ταινίας Mr & Mrs Smith. Εκείνη την χρονιά χώρισε με την Jennifer Aniston για τα μάτια της Jolie.

Σε ερώτηση για το πόσο ερωτευμένο είναι το ζευγάρι απάντησε: " Στο τέλος της ημέρας, είτε ο Pitt είναι ερωτευμένος είτε όχι, δεν έχει καμία σημασία. Είναι ένας άνδρας που έχει αφιερωθεί στα έξι του παιδιά. Αν την αγαπάει ή όχι είναι ένα άλλο θέμα. Νομίζω ότι η Jolie είναι πολύ έξυπνη. Το έχει... εγκλωβίσει αλλά δεν τον ενδιαφέρει γιατί νομίζω ότι αγαπάει τα παιδιά του περισσότερο από τη σχέση του".

 

Tags Ron Bard, διασημοι, Angelina Jolie, Brad Pitt, jennifer aniston


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5230 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5045 s // Total time: 3.0275 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X