Jean Paul Gaultier for Lindex: Η πρώτη φωτογραφία της καμπάνιας κυκλοφόρησε


Jean Paul Gaultier for Lindex: Η πρώτη φωτογραφία της καμπάνιας κυκλοφόρησε

Ο Jean Paul Gaultier ενώνει τις δυνάμεις του και πρωταγωνιστεί με το μοντέλο Karen Elson σε μία νέα καμπάνια, διαφημίζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τη μία και μοναδική  συνεργασία του με την κεντρική και προσιτή σκανδιναβική αλυσίδα καταστημάτων Lindex.  

Φωτογραφίες μοιράστηκε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Με φωτογράφο τον ταλαντούχο Jason Kibbler, η νέα αυτή καμπάνια θα «παρελάσει» στις τηλεοπτικές οθόνες του εξωτερικού αλλά και διαδικτυακά στις 16 αγορές όπου η εταιρία Lindex δραστηριοποιείται.

Η Elson φοράει με επιτυχία ένα tattoo t-shirt, ένα navy style ζακετάκι, μια πολύ στενή και εφαρμοστή pencil φούστα με φερμουάρ και ένα δερμάτινο μπουφάν μηχανής, επιδεικνύοντας άψογα τη συλλογή που ο σχεδιαστής λέει ότι είναι «μια μικρή γκαρνταρόμπα από τον Gaultier, με τους συνηθισμένους κωδικούς μου αλλά ερμηνευμένη με ένα νέο τρόπο».

Η συλλογή αυτής της συνεργασίας θα διατεθεί προς πώληση στις 8 Οκτωβρίου- στα 323 από τα 480 καταστήματα της εταιρείας Lindex, και διαδικτυακά, με ένα μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις να πηγαίνει στην έρευνα για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.

 

Tags Jean Paul Gaultier


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5162 s (229 Queries.) // Parse time: 0.2869 s // Total time: 2.8031 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X