Το μυστικό της νεότητας της Jennifer Aniston


Το μυστικό της νεότητας της Jennifer Aniston

Και τι ρόλο παίζει η ελληνική της καταγωγή!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο "Yahoo! Beauty" η Jennifer Aniston αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως το μυστικό της νεότητάς της είναι η ελληνική της καταγωγή.

"Ο μπαμπάς μου είναι 100% Έλληνας, είναι 81 ετών έχει ελάχιστες ρυτίδες. Το ίδιο και η γιαγιά μου που πέθανε στα 95 της. Επίσης, πίνω πολύ νερό, και χρησιμοποιώ καλά προϊόντα για το πρόσωπό μου. Όχι πολλά όμως, δεν είναι καλή η υπερβολή. Επίσης, ο σωστός ύπνος βοηθάει πολύ", είπε χαρακτηριστικά η 45χρονη ηθοποιός.

Ακόμα, η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός τόνισε ότι το σώμα της δεν "συμπαθεί" τους υδατάνθρακες και ότι θέλει να χάσει 2,5 κιλά αλλά είναι πλέον δύσκολο σε αυτή την ηλικία, ενώ πρόσθεσε ότι τρώει ψωμί και ελληνικές σαλάτες, όμως πάντα με μέτρο.

Παράλληλα εξέφρασε την αντίρρησή της για τις γυναίκες που καταφεύγουν στον πλαστικό χειρουργό και χάνουν τις εκφράσεις του προσώπου τους. "Υπάρχει η τάση στο Hollywood να παραμένει κανείς αγέραστος. Νομίζω ότι αυτό στο οποίο ήμουν μάρτυρας είναι να βλέπω γυναίκες που προσπαθούν να μείνουν νέες με ό, τι πάνε και κάνουν. Είμαι ευγνώμων που μαθαίνω από τα λάθη τους, γιατί δεν βάζω αυτά τα σκ@τ@ στο πρόσωπό μου", επεσήμανε.

Τέλος, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ίδιας σημείωσε "Νομίζω ότι οι άνθρωποι της μόδας θα πρέπει να αρχίσουν να ενσωματώνουν στις σελίδες τους πρόσωπα όλων των ηλικιών, όχι μόνο 20χρονα τέλεια πρότυπα ή μόνο για διαφημίσεις αντιρρύπανσης", τονίζοντας ότι καλό θα ήταν να "εκπροσωπούν την ομορφιά σε όλες τις ηλικίες!".

Tags διασημοι, jennifer aniston


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8670 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3188 s // Total time: 3.1858 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X