Πείτε μας το ζώδιο σας να σας πούμε ποιο νυφικό σας ταιρίαζει!


Πείτε μας το ζώδιο σας να σας πούμε ποιο νυφικό σας ταιρίαζει!

Δυσκολεύεσαι να επιλέξεις νυφικό; Με τη βοήθεια του ζωδίου σου θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει  

Κριός
Είστε κοινωνικές γεµάτες πάθος και φλογερό ταµπεραµέντο γι’ αυτό και δεν φοβάστε να δοκιµάσετε -κι αν σας αρέσει να υιοθετήσετε- ακόµα και τις πιο ακραίες στιλιστικές επιλογές. Όσοι σας ξέρουν σίγουρα δεν περιµένουν από εσάς να φορέσετε ένα συνηθισµένο... ροµαντικό νυφικό. Μην απογοητεύσετε λοιπόν το... κοινό σας, διαλέξτε ένα νυφικό µε εντυπωσιακές λεπτοµέρειες και γιατί όχι... ακόµα πιο εντυπωσιακό τελείωµα και κάντε τη διαφορά.

Ταύρος
Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, τη θεά της ομορφιάς, το πώς νιώθετε πάνω σας το νυφικό είναι το ίδιο σημαντικό με το πόσο σας πηγαίνει, γι’ αυτό θα πρέπει να προσανατολιστείτε σ’ ένα νυφικό από πολυτελές ύφασμα όπως μετάξι, σατέν ή vintage δαντέλα που να αγκαλιάζει απαλά τη σιλουέτα σας. Αποφύγετε κάθε τι που θα περιορίζει τις κινήσεις σας γιατί... δεν θα βλέπετε την ώρα να το βγάλετε!

Δίδυμοι
Eίστε από τα πιο έξυπνα και κοινωνικά κορίτσια του ζωδιακού κύκλου αλλά δεν φημίζεστε και τόσο για το λεπτό γούστο σας. Eυτυχώς όμως, από τη μια ξέρετε να ακούτε τη γνώμη των άλλων και από την άλλη σας αρέσει να πειραματίζεστε και να πρωτοτυπείτε. Όποιο νυφικό λοιπόν και να διαλέξετε το ζητούμενό σας θα είναι να εντυπωσιάσετε και να ευχαριστήσετε πρώτα απ’ όλα τα μάτια όλων όσων σας δουν και να αποσπάσετε τον θαυμασμό τους.

Καρκίνος
Είστε οι αθεράπευτα ρομαντικές του ζωδιακού κύκλου οπότε αυτή είναι πραγματικά η ευκαιρία σας για να νιώσετε η πριγκίπισσα του παραμυθιού και να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα. Αποφύγετε οιπόν τα νυφικά σε αυστηρή γραμμή και διαλέξτε εκείνο που μοιάζει με το φόρεμα της σταχτοπούτας... όταν έγινε πριγκίπισσα, εξάλλου κι εσείς έτσι δεν θα νιώθετε την ημέρα του γάμου σας;

Λέων
Είστε γενναιόδωρες, δημιουργικές με έντονη προσωπικότητα και μεγάλη αυτοπεποίθηση οπότε ξέρετε να υποστηρίζετε οποιαδήποτε επιλογή. Σε κάθε σας εμφάνιση έχετε τον τρόπο να εντυπωσιάζετε γι’ αυτό και την ημέρα του γάμου σας φροντίστε να ξεπεράσετε ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό και να κάνετε τους καλεσμένους να μιλάνε καιρό για εσάς. Σας έχουμε εμπιστοσύνη ότι θα τα καταφέρετε!

Παρθένος
Είστε λάτρεις των τύπων και της λεπτομέρειας, οπότε οποιοδήποτε νυφικό ξεφεύγει από την πεπατημένη σας κάνει να τρέχετε... χιλιόμετρα! Η απλότητα και η πρακτικότητα είναι κάτι που εκτιμάτε γι’ αυτό και είναι το κυρίαρχο κριτήριό σας για να διαλέξετε το νυφικό σας. Αν μας ζητούσατε τη γνώμη μας για το ιδανικό για εσάς; Μα σίγουρα ένα νυφικό που με λίγη μεταποίηση θα μπορούσε να φορεθεί και ως φόρεμα στο μέλλον. Είπαμε... πάνω απ’ όλα πρακτικότητα.

Ζυγός
Η αρμονία και η ισορροπία κυριαρχεί σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Το γούστο σας είναι ίσως το καλύτερο του ζωδιακού κύκλου και γι’ αυτό όλοι σας θαυμάζουν για το στιλ σας.  Οτιδήποτε είναι καλόγουστο και πανάκριβο σας έλκει και γι’ αυτό για την ημέρα του γάμου σας δεν θα μπορούσαμε να σας προτείνουμε τίποτα καλύτερο από μια δημιουργία υψηλής ραπτικής που πάνω σας θα ταιριάζει απόλυτα.

Σκορπιός
Τα κορίτσια του ζωδίου σας αποπνέουν ένα μυστήριο και αγαπούν να μεταμορφώνουν οτιδήποτε υπάρχει γύρω τους. Ο Πλούτωνας σας πριμοδοτεί με έναν κρυφό δυναμισμό και ο Άρης σας τυλίγει με ένα πέπλο μυστηρίου, οπότε ο δυναμισμός και η γοητεία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά σας. Αν λοιπόν το νυφικό που θα προβάρετε δεν σας κάνει να νιώθετε δυναμική και σούπερ ερωτική δεν είναι το κατάλληλο για εσάς.

Τοξότης
Είστε τα κορίτσια της περιπέτειας που αγαπάτε την ελευθερία οπότε το ζητούμενο για εσάς είναι να βρείτε το νυφικό που θα σας κάνει να νιώθετε άνετα και δεν θα σας περιορίζει. Είστε τα ελεύθερα πνεύματα του ζωδιακού και γι’ αυτό η φαντασία σας θα πρέπει να οδηγεί τις στιλιστικές σας επιλογές. Επιλέξτε λοιπόν το νυφικό που θα σας κάνει να νιώθετε άνετα και καταπλήξτε τα πλήθη!

Αιγόκερως
Κορίτσια της γης όπως είστε, με κυβερνήτη σας τον Κρόνο, τον πλανήτη του καθήκοντος, δεν σας είναι εύκολο να ξεφεύγετε από τις συμβάσεις. Γι’ αυτό ένα ρομαντικό ή κραυγαλέα έντονο νυφικό δεν είναι καθόλου για τα μέτρα σας. Την ημέρα του γάμου σας θέλετε να νιώθετε classy, γήινη και κομψή. Έτσι απλά!

Υδροχόος
Eίστε τα κορίτσια των αντιφάσεων αφού το ζώδιό σας κυβερνάται από τον συνετό Κρόνο αλλά και από τον επαναστάτη Ουρανό. Μπορεί να θέλετε να γράψετε τις τυπικότητες στα παλιά σας γοβάκια και να αγνοήσετε τους τύπους και τα πρωτόκολλα αλλά από την άλλη η υψηλή αίσθηση καθήκοντος που έχετε και οι αρχές σας θα σας κάνουν τελικά να... υποκύψετε και να διαλέξετε για το γάμο σας το νυφικό που θα ευχαριστήσει και τους καλεσμένους σας και εσάς την ίδια.

Ιχθύες
Oνειροπόλες και ρομαντικές ακροβατείτε μεταξύ της πραγματικότητας και του κόσμου του ονείρου. Για την ημέρα του γάμου σας όμως δεν χρειάζεται αυτή η ισορροπία... Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας και ζήστε πραγματικά το... όνειρό σας ξεκινώντας με την επιλογή ενός νυφικού που θα σας κάνει να μοιάζετε με αιθέρια ύπαρξη. Τούλι, πέπλα και δαντέλα είναι απαραίτητα...

Tags Νυφικο, οργανωση, Γαμος, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΝΥΦΙΚΟ, ΔΥΣΚΟΛΙΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9902 s (281 Queries.) // Parse time: 0.2600 s // Total time: 2.2502 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X