Moroccanoil Restorative Hair Mask


Moroccanoil Restorative Hair Mask

Mεταμορφώνει βαθιά τα μαλλιά τα οποία έχουν ταλαιπωρηθεί από χημικά και από επιβλαβείς παράγοντες του περιβάλλοντος

Αυτή η μοναδική θεραπεία, που χρησιμοποιείται σε κορυφαία κομμωτήρια και στα πιο πολυτελή σπα ανά τον κόσμο, εισχωρεί βαθιά στα μαλλιά και βοηθά στην αναδόμησή, ενδυνάμωση και αναζωογόνησή τους χωρίς θερμότητα, γρήγορα και εύκολα σε μόλις 7 -10 λεπτά. Η φόρμουλα εμπλουτισμένη με κερατίνη και με το χαρακτηριστικό μίγμα ελαίου argan της Moroccanoil, βοηθά στην ενυδάτωση και ενδυνάμωση των μαλλιών και στην επανόρθωση της ελαστικότητας, της ζωντάνιας και της λάμψης τους. 

Το προϊόν περιέχει το χαρακτηριστικό μείγμα ελαίου argan της Moroccanoil, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, πλούσιο σε βιταμίνες και φυσικά συστατικά που ενδυναμώνουν τα μαλλιά. Μεταξύ αυτών είναι η Βιταμίνη F (Ομέγα 6), η Βιταμίνη Α η οποία βελτιώνει την ελαστικότητα της τρίχας και η Βιταμίνη Ε η οποία συμβάλλει στην προστασία των μαλλιών από τις ελεύθερες ρίζες. Παράλληλα, η Moroccanoil Restorative Hair Mask  είναι εμπλουτισμένη με Φαινόλες οι οποίες λειτουργούν ως ασπίδα ενάντια σε επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Τα καινοτόμα, επαναστατικά προϊόντα Moroccanoil είναι φημισμένα μεταξύ κορυφαίων επαγγελματιών για την ελαφριά τους σύνθεση, τη φυσικότητα του αποτελέσματός τους και το μοναδικό τρόπο με τον οποίο απορροφώνται άμεσα από τα μαλλιά χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα. Τέλος, προσφέρουν στα μαλλιά μοναδική ενδυνάμωση, αναδόμηση και φωτεινή λάμψη ενώ αποτρέπουν το φριζάρισμα και το στατικό ηλεκτρισμό.

Tags Moroccanoil Restorative Hair Mask, μαλλιά, Ομορφια, LOVELY HAIR, beauty, hair, Moroccanoil, Restorative Hair Mask


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1319 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3215 s // Total time: 2.4533 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X