Η Estee Lauder παρουσιάζει το Double Wear All-Day Glow BB Moisture Makeup SPF30 και Brush-On-Glow BB Highlighter


Η Estee Lauder παρουσιάζει το Double Wear All-Day Glow BB Moisture Makeup SPF30 και Brush-On-Glow BB Highlighter

Ανανεώστε, τονίστε και δώστε λάμψη στην επιδερμίδα σας! Τελειότητα που διαρκεί...

Η Estée Lauder παίρνει τα θρυλικά χαρακτηριστικά τελειότητας και μακράς διάρκειας που προσφέρει το Double Wear και τα συνδυάζει με νέα συστατικά άμεσης ακτινοβολίας και περιποίησης για την επιδερμίδα – παρουσιάζουμε το ΝΕΟ Double Wear All-Day Glow BB Moisture Makeup SPF 30 και το ΝΕΟ Double Wear Brush-On-Glow BB Highlighter.  Αυτές οι δύο νέες, συναρπαστικές συνθέσεις makeup διαθέτουν μια σύνθεση που φροντίζει και περιποιείται την επιδερμίδα, ενώ παρέχουν αιθέρια, φυσική κάλυψη για εμφάνιση γεμάτη φρεσκάδα που διαρκεί όλη την ημέρα.

DOUBLE WEAR ALL-DAY GLOW BB MOISTURE MAKEUP SPF30
Το πρώτο μεγάλης αντοχής, ΒΒ makeup λάμψης της Estée Lauder. Ένα makeup με αιθέρια κάλυψη, το ΝΕΟ Double Wear All-Day Glow BB Moisture Makeup SPF 30 είναι το ιδανικό συμπλήρωμα σε κάθε συλλογή makeup. Προσφέρει όλα τα οφέλη μιας σύνθεσης BB, αλλά τώρα με δροσερή, ενυδατική, ελαφριά υφή που φωτίζει και τελειοποιεί αμέσως τους φυσικούς τόνους και την απόχρωση της επιδερμίδας, ενώ παρέχει λάμψη, ενυδάτωση και άνετη εφαρμογή από την πρώτη στιγμή και για όλη την ημέρα. 

Ανακαλύψτε τη φυσική, λαμπερή, επιδερμίδα σας με τη βοήθεια αυτής της ελαφριάς, περιποιητικής σύνθεσης που φωτίζει, τελειοποιεί και δίνει ομοιόμορφη εμφάνιση, ενώ παρέχει στην επιδερμίδα όλη την υγρασία που χρειάζεται για να διατηρείται απαλή. Με ευρέος φάσματος αντηλιακή προστασία UVA/UVB.
Ο διάφανος, ιριδίζων μαρμαρυγίας (mica) –Skin Vitalizing Pearlessence– δίνει αμέσως στην επιδερμίδα διαυγές, λαμπερό χρώμα, για κάλυψη με άψογη, ομοιόμορφη εμφάνιση.  Ένας προσεκτικά ενορχηστρωμένος συνδυασμός ενυδατικών συστατικών, μεταξύ των οποίων Υαλουρονικό Οξύ και Γλυκερίνη, προσφέρει στην επιδερμίδα ένα εξαιρετικά ενυδατικό makeup.

Διαθέσιμο σε 3 αποχρώσεις που αναδεικνύουν την επιδερμίδα και ταιριάζουν σε κάθε χρωματικό τόνο, αυτό το χρωματικά σταθερό, ενυδατικό makeup είναι Οφθαλμολογικά και Δερματολογικά Ελεγμένο, χωρίς άρωμα και λιπαρά συστατικά και κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

DOUBLE WEAR BRUSH-ON-GLOW BB HIGHLIGHTER
Με μία κίνηση, το ΝΕΟ Double Wear Brush-On-Glow BB Highlighter δίνει άμεση και διαρκή ακτινοβολία, και ενυδάτωση, σε ένα highlighter που φωτίζει και καλύπτει, διαχέοντας το φως και ελαχιστοποιώντας την εμφάνιση ατελειών για όλη την ημέρα. Αυτό το μεγάλης αντοχής, ανακλαστικό concealer δημιουργεί στη στιγμή ένα άψογο, φωτεινό αποτέλεσμα που διαρκεί ως και 8 ώρες. Αξιοποιώντας Φωτο-οπτική Τεχνολογία (Photo Optic™ Technology), η περιποιητική του σύνθεση φωτίζει τις σκιές, συμβάλλοντας στην εξάλειψη της κούρασης και των μαύρων κύκλων, ενώ τονίζει και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Αυτή η ελαφριά, καταπραϋντική σύνθεση περιέχει:
• Ενυδατικά συστατικά, όπως γλυκερίνη, για άμεση αναπλήρωση και δέσμευση της υγρασίας
• Μία ιριδίζουσα πούδρα που δεσμεύει και ανακλά το φως, σβήνοντας έτσι τις σκιές και αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου.
• Και προσεκτικά επιλεγμένα ανακλαστικές «πούλιες» που ελαχιστοποιούν την εμφάνιση ατελειών –σπυράκια, μαύρους κύκλους, λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Αυτό το δυναμικό highlighter δεν “κάθεται” στις γραμμές του προσώπου, δίνει αναλλοίωτο χρώμα, δεν περιέχει άρωμα, είναι Οφθαλμολογικά και Δερματολογικά Ελεγμένο.

Tags Estee Lauder, Estee Lauder Double Wear All-Day Glow BB Moisture Makeup SPF30, Estee Lauder Brush-On-Glow BB Highlighter, beauty, face, Ομορφια, προσωπο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7542 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2214 s // Total time: 2.9755 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X