Ποιος θα αντικαταστήσει τον Νίκο Μουτσινά στον Alpha;


Ποιος θα αντικαταστήσει τον Νίκο Μουτσινά στον Alpha;

Μπορεί ακόμα να βρισκόμαστε στα τέλη Ιουλίου, ωστόσο οι αλλαγές στα τηλεοπτικά πράγματα έχουν ήδη ξεκινήσει. Μετά την επισημοποίηση του Μάρκου Σεφερλή στο Mega, όπου θα έχει στο πλευρό του τελικά την Έλενα Τσαβαλιά, στον Alpha τείνει να «κλειδώσει» ο αντικαταστάτης του Νίκου Μουτσινά στην απογευματινή ζώνη.

Ο λόγος για τον Σωτήρη Καλυβάτση, ο οποίος σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον σταθμό, ώστε να αναλάβει ένα ζωντανό μαγκαζίνο, στη θέση των Δέστε τους, που παρουσίαζαν ο Νίκος Μουτσινάς, η Μαρία Ηλιάκη, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γιώργος Δάσκαλος. Ο γνωστός ηθοποιός, που πριν δύο χρόνια παρουσίαζε το τηλεπαιχνίδι Fatus Olous στο ίδιο κανάλι, μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας του με την θεατρική παράσταση Hangover, θα επιστρέψει στην Αθήνα μετά τις 15 Αυγούστου για να συζητήσει με τον διευθυντή προγράμματος, Τζώνη Καλημέρη για την εκπομπή, που θα μεταδίδεται μετά από αυτήν της Ελένης Μενεγάκη.

«Με τον Alpha είμαι σε συζητήσεις από τον χειμώνα για πολλά πράγματα. Η αρχή έγινε με το Δια Ταύτα του Λάκη Λαζόπουλου και με το Αλ Τσαντίρι Νιουζ. Μακάρι να ευοδωθεί η συνεργασία μας και να έχει μια ωραία κατάληξη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης στην ίδια εφημερίδα και συμπληρώνει «Την τηλεόραση την αγαπώ. Για μένα η μικρή οθόνη είναι ένα αμιγώς ψυχαγωγικό μέσο που μπορεί να δώσει μεγάλη χαρά στον κόσμο, ειδικότερα αυτήν την περίοδο που οι Έλληνες λόγω της οικονομικής κρίσης ζουν σε συνθήκες εθνικής κατάθλιψης. Αυτό που θέλω να δώσω είναι γέλιο, όπως έκανα πάντα δηλαδή και μέσα από τις σατιρικές εκπομπές και από το θέατρο. Λίγη υπομονή και μετά τον 15αύγουστο θα σας έχω νέα».

Αναφορικά με την κριτική, που πρόκειται να δεχτεί ενδεχομένως; Ο ίδιος απαντά «Η αλήθεια είναι ότι μια καθημερινή ζωντανή εκπομπή ενέχει μεγαλύτερη έκθεση και κριτική. Θα πέσουμε, θα κολυμπήσουμε και αυτό που είναι να γίνει, θα γίνει. Το θέμα είναι ότι υπάρχει θετική διάθεση, κέφι και πολλές ιδέες για να περάσουμε καλά. Εύχομαι να τα βρούμε με τον σταθμό».

Tags νικος μουτσινας, Σωτήρης Καλυβάτσης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9264 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3759 s // Total time: 3.3022 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X