Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η κομπίνα που εξόργισε την παρουσιάστρια


Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η κομπίνα που εξόργισε την παρουσιάστρια

Ποιο το μήνυμα της…

Άλλη μια καλοστημένη κομπίνα όπου χρησιμοποιήθηκε το όνομα της παρουσιάστρια και η εκπομπή της βγήκε στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, δυο κοπέλες ζητούσαν από ανυποψίαστους πολίτες χρήματα με σκοπό την «συλλογή χρημάτων για την εκστρατεία που ξεκίνησε η εκπομπή» με στόχο να βοηθήσει τους καρκινοπαθείς.

Ένα από τα υποψήφια θύματα αντιλήφθηκε την κομπίνα και το απόγευμα της Παρασκευής προέβη αμέσως σε καταγγελία στην αστυνομία.

Από την πλευρά της η Χριστιάνα Αριστοτέλους μέσω της σελίδας της εκπομπής στο  facebook ανέφερε:

"Καλησπέρα σε όλους… μόλις ενημερώθηκα για έναν υποτιθέμενο έρανο που έχω αναθέσει για το ογκολογικό… συγκεκριμένα 2 κοπέλες πηγαίνουν από πόρτα σε πόρτα και ζητάνε χρήματα λέγοντας πως τις έχω στείλει προσωπικά για να μαζέψουν χρήματα για το ογκολογικό… σε καμιά περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο και ευχαριστώ τη φίλη που κάλεσε την αστυνομία για να ενημερωθούμε και εμείς για το τι ακριβώς συμβαίνει… σας παρακαλώ αν συμβεί κάτι παρόμοιο καλέστε την αστυνομία... αυτό το οποίο συμβαίνει είναι αισχρό και πραγματικά δεν έχω τι να πω... έχουμε πολλά να ζήσουμε ακόμη…".

Η αστυνομία καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού λόγω οικονομικής κρίσης αρκετοί φαίνεται να σκαρφίζονται διάφορες απάτες, προκειμένου να αποσπούν χρήματα από τους πολίτες.


 

Tags για σενα, χριστιανα Αριστοτελους


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7794 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3244 s // Total time: 3.1038 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X