Armani Code Ice: Ένα άρωμα για τον αγαπημένο σου!


Armani Code Ice: Ένα άρωμα για τον αγαπημένο σου!

Πιστό στο πνεύμα του αυθεντικού Armani Code fragrance, η ανατολίτικη, αρωματική αίσθηση του διαπερνά τον αέρα με το σαγηνευτικό, αισθησιακό άρωμα που δημιούργησε ο Morillas, Master Perfumer στον οίκο Firmenich

Μια απότομη αύξηση της αδρεναλίνης προσθέτει μια έκρηξη φρεσκάδας στην ένταση του αρώματος. Πικάντικες νότες εσπεριδοειδών σε συνδυασμό με γλυκά μπαχαρικά, δένουν μαζί με έντονα αρωματικά ξύλα. Λεμόνι, φασκόμηλο και κόκκοι Τonka ενώνονται για να αναδείξουν το λεπτό και αναζωογονητικό άρωμα μέντας.

Αυτή είναι μια νέα εκδοχή γοητείας για τον άνδρα Code, που βγάζει το σμόκιν του για να φορέσει ένα λεπτό γκρι κοστούμι ή ένα απλό λευκό T-shirt. Πρόκειται για ένα δυναμικό αλλά ταυτόχρονα πολύ φρέσκο άρωμα, που απλώνεται στον αέρα και αφήνει μια αύρα που μαγνητίζει όποιον ακολουθεί, ένα έντονο στίγμα με διάρκεια.

Μια casual κομψή εκδοχή, αλλά ταυτόχρονα η ίδια φόρμα: το εμβληματικό μπουκάλι εμπνευσμένο από το σμόκιν Armani, προσφέρει μια καθαρή και ανδροπρεπή γραμμή αυτή τη φορά πλασμένη από γκρι ατσάλι ώστε να υπογραμμίσει τη φρέσκια πλευρά του νέου αρώματος.
10 Χρόνια Αποπλάνησης

Tags Armani Code Ice, Code Icem Armani, beauty, perfume, Ομορφια, αρωμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.8049 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2427 s // Total time: 4.0476 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X