Συγκινητικό: 8χρονος βοηθά τον ανάπηρο αδελφό του, να αγωνιστεί στο τρίαθλο!


Συγκινητικό: 8χρονος βοηθά τον ανάπηρο αδελφό του, να αγωνιστεί στο τρίαθλο!

Στο Αϊντάχο των ΗΠΑ, ένας οκτάχρονος βοήθησε τον μικρότερο αδελφό του, που πάσχει από σπάνια ασθένεια, να αγωνιστεί σε τοπικούς αγώνες στο τρίαθλο...  

Ο εξάχρονος Λούκας από το Αϊντάχο, γεννήθηκε με μια σπάνια γενετική νευρολογική πάθηση, που δεν του επιτρέπει να κινηθεί ή να φάει μόνος του, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τον οκτάχρονο αδελφό του Νόα, να τον βοηθά και να κάνουν μαζί πολλά πράγματα.

Τα δύο παιδιά βλέπουν μαζί καρτούν, παίζουν μαζί και είναι αχώριστοι, αλλά μαζί έκαναν και κάτι μοναδικό! Με την βοήθεια του μεγαλύτερου αδελφού του, ο εξάχρονος πήρε μέρος στους τοπικούς αγώνες τρίαθλου και τα δύο αδέλφια συγκίνησαν τους παρευρισκόμενους και ειδικότερα, τους γονείς τους.

 

Ο Νόα βοήθησε τον αδελφό του στην ποδηλασία και έκανε πεντάλ, αντί για εκείνον, τον έσυρε με την βάρκα στον αγώνα κολύμβησης και τέλος τον βοήθησε στο τρέξιμο, διανύοντας ένα μίλι σε 54 λεπτά!

Η μητέρα των δύο αγοριών, Alissa, δήλωσε στην εφημερίδα «New York Daily News», ότι είναι υπερήφανη για τα δυο της παιδιά και ανέφερε ότι ο εξάχρονος Λούκας ακτινοβολούσε μετά τον αγώνα, επειδή αντιλαμβανόταν πως συμμετείχε σε κάτι σημαντικό. Η μητέρα των δύο αγοριών πρόσθεσε ότι τα παιδιά της είναι αχώριστα και ο εξάχρονος «λάμπει», όταν ο αδελφός του μπαίνει στο δωμάτιό του.

Tags παιδι, αγόρι, ΤΡΙΑΘΛΟ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7388 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2717 s // Total time: 3.0104 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X