Ελένη Φουρέιρα – Γιώργος Σαμαράς: Έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους


Ελένη Φουρέιρα – Γιώργος Σαμαράς: Έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Ερωτευμένους, ευτυχισμένους και πολύ διαχυτικούς μέσα αλλά και έξω από το νερό εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του \"HELLO!\" την Ελένη Φουρέιρα και τον αγαπημένο της, Γιώργο Σαμαρά κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Κρήτη.

Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στο Μουντιάλ ο διεθνής ποδοσφαιριστής επέστρεψε αμέσως στην αθήνα απ” όπου λίγες μέρες αργότερα ταξίδεψε αεροπορικώς με την εκρηκτική τραγουδίστρια για την ιδιαίτερη πατρίδα του. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η δεύτερη φορά που το ζευγάρι επισκεπτόταν μαζί το νησί καθώς εκεί πέρασαν και κάποιες μέρες το Πάσχα συντροφιά με την οικογένεια του Γιώργου Σαμαρά.

Αυτήν τη φορά για τη διαμονή τους επέλεξαν ξενοδοχειακό συγκρότημα στην περιοχή Ανισαρά, ενώ την παρέα τους πλαισίωσαν και αγαπημένοι φίλοι με τους οποίους χάρηκαν τον ήλιο, τη θάλασσα, αποδράσεις στη νότια Κρήτη και βέβαια την νυχτερινή ζωή του νησιού.

«Η σχέση τους είναι χτισμένη σε γερά θεμέλια και υπάρχει αλήθινή αγάπη μεταξύ τους. Εκτιμούν και θαυμάζουν απεριόριστα ο ένας τον άλλο. Αφού κατάφεραν και ξεπέρασαν το πρώτο εμπόδιο που ήταν η μεταξύ τους απόσταση εξαιτίας των αγωνιστικών θποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή στη Σκωτία, όλα πια λειτουργούν υπέρ τους. Η επισημοποίηση της σχέσης τους είναι μια σκέψη που τους περνά συχνά πυκνά από το μυαλό και δεν θα ξαφνιάσει κανέναν από τους φίλους τους όποτε το αποφασίσουν» αναφέρερει στo "HELLO!" άνθρωπος από το κοντινό τους περιβάλλον.

Tags Ελένη Φουρέιρα, γιωργος σαμαράς


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4189 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3166 s // Total time: 2.7355 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X