Επιχείρηση «βαλίτσα διακοπών»: 5+1 Tips για να μην την παραγεμίσετε


Επιχείρηση «βαλίτσα διακοπών»: 5+1 Tips για να μην την παραγεμίσετε

Γιατί σίγουρα η προετοιμασία βαλίτσας αποτελεί δύσκολη γυναικεία υπόθεση.  

Το κοινό χαρακτηριστικό των περισσότερων γυναικών όταν πηγαίνουν διακοπές είναι οι τεράστιες, παραγεμισμένες βαλίτσες που σίγουρα αποτελούν δύσκολη υπόθεση στη μεταφορά τους και «κρύβουν» μέσα πολλά περιττά κομμάτια. Επειδή συμμεριζόμαστε τον πανικό σας στην προετοιμασία μία βαλίτσας διακοπών, αποφασίσαμε να σας βοηθήσουμε με μερικά έξυπνα tips για να βάλετε τάξη στο πακετάρισμα και να πάρετε μαζί σας τα απαραίτητα χωρίς να στερηθείτε τις απόλυτα stylish εμφανίσεις!

Ακολουθήστε τα:
1. Μην σκέφτεστε με “looks”, αλλά με «αριθμό κομματιών»: Αν τα ρούχα σας μπορούν να πετύχουν mix & match, μπορείτε να τα φορέσετε παραπάνω από μία φορά χωρίς να φανεί ότι έχετε το ίδιο outfit.

2. Δημιουργήστε μία pattern «ιστορία» με βοηθούς τα χρώματα: Ο ευκολότερος τρόπος είναι να ακολουθήσετε μία «χρωματική ιστορία» με τις αποχρώσεις που κυριαρχούν στην ντουλάπα σας και να έχετε μαζί σας δύο ή τρία βοηθητικά κομμάτια που μπορούν να την ακολουθήσουν όπως για παράδειγμα το τζιν σορτσάκι.

3. Περιορίστε τα αξεσουάρ σας, όσο λιγότερα τόσο καλύτερα: Κι εννοούμε τα παπούτσια, κοσμήματα, τις τσάντες. Είναι μεγάλα, καταλαμβάνουν χώρο και σίγουρα δεν θα τα φορέσετε όλα. Πάρτε μαζί σας τα πιο ευκολοσυνδύαστα και θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπη στα περισσότερα looks σας.

4. Σκεφτείτε από πριν τα outfits που θα ταξιδέψετε: Η άνεση είναι σίγουρα το πιο βασικό κριτήριο. Γι αυτό επιλέξτε το αγαπημένο τζιν παντελόνι, το διαχρονικό ριγέ μπλουζάκι σας, ένα ζευγάρι βολικά flat παπούτσια και ρίξτε ένα φουλάρι στη τσάντα για κάθε ενδεχόμενο ξαφνικής ψυχρούλας.

5. Η εμφάνισή σας στην παραλία δεν χρειάζεται να περιλαμβάνει ολόκληρη την γκαρνταρόμπα σας: Πάρτε το μαγιό σας, το καφτάνι σας ή ένα cool κι αέρινο φορεματάκι , τις σαγιονάρες σας, την ελαφριά πετσέτα-παρεό κι είστε έτοιμες!

6. «Συνεργαστείτε» με τους φίλους σας για να μην πάρετε πολλαπλές φορές πράγματα τα οποία μπορείτε να μοιραστείτε όπως το σεσουάρ μαλλιών ή το αφρόλουτρο ή την οδοντόπαστα.

Tags Διακοπές, ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5365 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2416 s // Total time: 3.7782 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X