H Olivia Palermo σχεδιάζει παπούτσια για τα Aquazzura


H Olivia Palermo σχεδιάζει παπούτσια για τα Aquazzura

Η διεθνούς φήμης blogger ενώνει τις δυνάμεις της με ένα από τα ωραιότερα brands παπουτσιών.  

Η πάντα κομψή Olivia Palermo έχει αναδειχτεί σε ένα από τα it girls με τη μεγαλύτερη επιρροή στο χώρο της μόδας. Δεν μας έκανε λοιπόν εντύπωση όταν ακούσαμε για την τελευταία της συνεργασία, με το brand Aquazzura, αυτή τη φορά. Για μια φαν των περίτεχνων παπουτσιών το Aquazzura είναι ένα από εκείνα τα ονόματα που κάνουν την καρδιά της να σκιρτά και μία που η ίδια η Olivia έχει πολλάκις τιμήσει σε διάφορες εμφανίσεις της.

Ο βασικός σχεδιαστής της εταιρείας, Edgardo Osorio, συνεργάστηκε με την Palermo για τη δημιουργία μιας capsule συλλογής από 6 κομμάτια που θα λανσαριστεί στο Net-a-Porter τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Μια ευφάνταστη μείξη του στυλ της Olivia μαζί με τα αρχειακά σχέδια του Osorio ήταν η έμπνευση πίσω από τη συλλογή ενώ το ίδιο το δημιουργικό δίδυμο την ονομάζει "απόλυτο οδηγό επιβίωσης".

Αν λοιπόν αναρωτιέσαι, τι χρειάζεσαι για να επιβιώσεις στην...άγρια πόλη, έχουμε ήδη δύο πράγματα να σου προτείνουμε, σύμφωνα πάντα με την Olivia Palermo και τον Edgardo Osorio: ένα ζευγάρι ψηλές σουέντ μπότες και ένα πέδιλο με λουράκια κατάμεστα με καθαρά κρύσταλλα. Μπορείς να φανταστείς κάτι καλύτερο;

Tags Olivia Palermo


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0049 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0310 s // Total time: 0.0360 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X