H εγγονή της Vivienne Westwood είναι 17 και είναι πλέον μοντέλο


H εγγονή της Vivienne Westwood είναι 17 και είναι πλέον μοντέλο

Η Cora Corre είναι η νέα άφιξη στο χώρο των \"συγγενών-celebrities-που-είναι-και-αυτοί-νεαροί-celebrities\".  

Φαίνεται πως όλο και πιο συχνά ανακαλύπτουμε και ένα νέο μοντέλο που ακολουθεί τα χνάρια των προγόνων του. Μόλις λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της Lottie Moss ως το κεντρικό πρόσωπο της vintage καμπάνιας της Calvin Klein μια νέα είσοδος στο χώρο του modelling είναι στα σκαριά.

Έχοντας μόλις υπογράψει με το πρακτορείο Next Model Management η 17χρονη εγγονή της Vivienne Westwood, Cara Corre , φιγουράρει στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του Love Magazine.
Η ίδια μοιράστηκε στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram μια φωτογραφία όπου συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τη διάσημη στυλίστρια και fashion journalist Κatie Grand.

Στην Corre παίρνει συνέντευξη η μητέρα της Serena Rees που είναι και μια από τις ιδρύτριες του label εσωρούχων Agent Provocateur.

Το νεαρό μοντέλο έχει ήδη περπατήσει στην πασαρέλα για λογαριασμό της Vivienne Westwood στο παρελθόν οπότε δεν είναι καθόλου απίθανο να μας απασχολήσει από δω και στο εξής τόσο στο πλάισιο του Fashion Month αλλά γιατί όχι και στα επερχόμενα Fashion Weeks του κόσμου.

Tags CORA, vivienne westwood


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0409 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2316 s // Total time: 3.2726 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X