Ελένη Χατζίδου: «Έχω πληρώσει πολλούς άνδρες στη ζωή μου»


Ελένη Χατζίδου: «Έχω πληρώσει πολλούς άνδρες στη ζωή μου»

Σε μια εξομολόγηση από καρδιάς, η Έλενη Χατζίδου μιλά για το πρόσφατο περιστατικό, που έζησε από την ανάρμοστη συμπεριφορά ενός θαυμαστή της, τον αγαπημένο της, Γιώργο, αλλά και τις αρρωστημένες σχέσεις του παρελθόντος.

«Οι περισσότεροι άντρες με τους οποίους είχα σχέση δεν είχαν έσοδα. Τώρα είμαι με τον άνθρωπό μου που έχει δική του δουλειά και στέκεται στη ζωή του όπως οφείλει να κάνει κάθε άντρας. Βέβαια είμαστε χρόνια μαζί. Δεν είμαι στη φάση που δεν θα βάλω καθόλου το χέρι μου στην τσέπη. Άλλωστε δεν ήμουν ποτέ έτσι. Έχω πληρώσει πολλούς άντρες στη ζωή μου. Έχω δώσει χαρτζιλίκι πολλές φορές. Στη Θεσσαλονίκη συγκατοικούσα με ένα παιδί που του αγόραζα μέχρι και τα τσιγάρα. Δεν έπιανε δουλειά. Ήταν τεμπέλης. Είχε αγκιστρωθεί πάνω μου», δηλώνει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει «Όλοι οι φίλοι μου μού έλεγαν “Είσαι ανόητη. Είναι δυνατόν να σκέφτεσαι και να συμπεριφέρεσαι κατά αυτόν τον τρόπο;” Όταν είχα έρθει στην Αθήνα, συζούσα με ένα παλικάρι που είχε αγοράσει ένα σπίτι στο όνομά του, αλλά πληρώναμε τη δόση από κοινού. Με ρωτούσαν “Για ποιο λόγο πληρώνεις τα μισά χρήματα για ένα σπίτι που θα μείνει σε άλλον; Δώσε ένα συμβολικό ποσό”. Η δόση ήταν 1200 ευρώ και δίναμε από 600 ευρώ ο καθένας. Τότε το μεροκάματό μου ήταν πολύ χαμηλό. Οι τραγουδίστριες που ανοίγουν το πρόγραμμα παίρνουν 60-100 ευρώ στην καλύτερη περίπτωση. Τα έβγαζα πολύ δύσκολα πέρα. Και όμως, είχα αναλάβει να καλύπτω τα μισά ακριβώς έξοδα του σπιτιού. Μου έβαζαν τις φωνές “Σε πιάνει κορόιδο! Ξύπνα”. Ήμουν ερωτευμένη όμως και δε με ενδιέφερε. Έλεγα “Δε με νοιάζει… Χαλάλι του. Το προτιμώ από το να τα δίνω ενοίκιο σε έναν ξένο”».

Θεωρεί ωραίο, όμως, να μην υπολογίζει τίποτα όταν ερωτεύεται; «Δεν σκέφτομαι. Τώρα είμαι με ένα πολύ καλό παιδί που δεν εκμεταλλεύτηκε τίποτα. Όταν γνωριστήκαμε πριν από τέσσερα χρόνια, δεν ήμουν γνωστή. Δεν είχε έρθει η επιτυχία. Δούλευα ως μικρό όνομα σε μαγαζιά, όπου άνοιγα το πρόγραμμα. Είναι πολύ δύσκολο για ένα άνδρα να έχει σχέση με τραγουδίστρια. Δεν αντέχουν εύκολα» εξομολογείται και αποκαλύπτει… ιστορίες από σχέσεις του παρελθόντος, σχολιάζοντας «Με ζήλευαν πολύ. Στην πορεία δεν το άντεξαν. Ο φίλος μου από τη Θεσσαλονίκη- τον οποίο στην ουσία συντηρούσα-μου δημιουργούσε προβλήματα μέχρι και στη δουλειά. Ερχόταν στο μαγαζί και αν έβλεπε να μου πετούν λουλούδια, έκανε φασαρία.

Μάλιστα, όπως παραδέχεται έχει τύχει να την σπρώξει σύντροφός της, όπως έχει κάνει αντίστοιχα κι εκείνη και επισημαίνει «Έχει τύχει να με σπρώξει, όπως το έχω κάνει και εγώ. Έχω ζήσει όμως αρρωστημένες καταστάσεις ζήλιας. Θυμάμαι σε ένα χωρισμό μου, όταν μάζευα τα πράγματά μου για να φύγω από το σπίτι, ανακάλυψα πίσω από τη βιβλιοθήκη κολλημένους τους αναλυτικούς λογαριασμούς του τηλεφώνου μου. Επειδή ήξερα ότι ο σύντροφός μου τους κοιτούσε, συνήθιζα να τους σκίζω σε μικρά κομμάτια πριν τους πετάξω. Εκείνος όμως μετά τους μάζευε και τους κολλούσε για να δει τις κλήσεις. Ήταν άρρωστος. Δεν θα ξεχάσω ότι για να καταφέρω να φύγω από το σπίτι, με φυγάδευσαν φίλοι μου».

Τέλος, η Ελένη Χατζίδου διηγείται ένα απρόσμενο περιστατικό που έζησε στο καμαρίνι της, λέγοντας «Πριν από ένα μήνα δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από fan μου. Άπλωσε χέρι πάνω μου. Ήταν σοκαριστικό. Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Τρελάθηκα. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που μου συνέβαινε. Το έκανε την ώρα που βγάζαμε φωτογραφία μέσα στο καμαρίνι, ενώ παρόντες ήταν και οι δικοί του άνθρωποι. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ήρθε με την παρέα του. Τους ήξερα. Τον έδιωξα απευθείας. Είναι τραγικό. Μιλάμε για ένα παλικάρι σαν τα κρύα τα νερά και όμως είχε τόσο μεγάλο πρόβλημα. Είναι αυτός που σε είκοσι, τριάντα χρόνια θα παρενοχλεί κοριτσάκια και γυναίκες. Αποφάσισα να το πω θέλοντας να περάσω ένα μήνυμα σε κάθε κοπέλα που έχει βιώσει κάτι ανάλογο να μην ντραπεί να το αποκαλύψει στους δικούς της».

Tags Ελένη Χατζίδου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0549 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3898 s // Total time: 3.4447 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X