Σοκ! Πασίγνωστη ηθοποιός παραμορφώθηκε από βαφή μαλλιών!


Σοκ! Πασίγνωστη ηθοποιός παραμορφώθηκε από βαφή μαλλιών!

Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες

Η Pauley Perrette είναι από τις αγαπημένες σταρ της επιτυχημένης τηλεοπτικής NCIS και μόλις έζησε μια από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής της.

Μετά από μια χιλιοστή βαφή μαλλιών στο πιο κορακί χρώμα που υπάρχει, το πρόσωπο της Pauley Perrette πρήστηκε και παραμορφώθηκε. Αυτός είναι ο λόγος της παραμόρφωσης, όπως ισχυρίζεται η ίδια στο τουίτ που ανέβασε με την εν λόγω φωτογραφία.

Η Perrette σόκαρε τους θαυμαστές της όταν ανέβασε τη φωτογραφία από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με το πρόσωπο εντελώς παραμορφωμένο. Η 45χρονη ηθοποιός εξήγησε ότι το πρόσωπό της έκανε αλλεργική αντίδραση μετά από βαφή μαλλιών! Η εικόνα είχε χιλιάδες κλικ στο διαδίκτυο.

Φυσική ξανθιά η  Perrette βάφει κατάμαυρα τα μαλλιά της εδώ και πολλά χρόνια. Όπως εξήγησε η ίδια, το δέρμα της αρνείται τον τελευταίο χρόνο να υποστεί αυτό το μαρτύριο και εμφανίζει αλλεργίες όλο και θεαματικότερες κάθε φορά.
"Υποφέρω από μια αλλεργία που πλήττει τους ανθρώπους που βάφουν χρόνια τα μαλλιά τους. Είναι τρομερό. Το πρόσωπό μου πρήστηκε εντελώς", έγραψε η  Perrette. "Σας λέω αλήθεια" κατέληξε η ηθοποιός σαν να ήθελε να πείσει τους πιο δύσπιστους.

Tags Pauley Perrette, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8512 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3315 s // Total time: 3.1827 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X