Άντρας που δεν έχει ιδέα τί είναι οι "50 αποχρώσεις του γκρι" βλέπει το τρέιλερ και αναρωτιέται...


Άντρας που δεν έχει ιδέα τί είναι οι "50 αποχρώσεις του γκρι" βλέπει το τρέιλερ και αναρωτιέται...

Από πότε ο σαδομαζοχισμός είναι γλυκός και δεν πονάει

Χθες δόθηκε στη δημοσιότητα το τρέιλερ της ταινίας που φέρνει στις κινηματογραφικές οθόνες το σαρωτικό best seller «Οι 50 αποχρώσεις του γκρι» και οι αντιδράσεις ήταν πολλές και ενδιαφέρουσες με τους περισσότερους να το αποκαλούν απλά «καυτό». Το Time έβαλε έναν άντρα που δεν είχε ιδέα τί είναι το βιβλίο να δει το τρέιλερ και να καταγράψει τις σκέψεις και τις αντιδράσεις του.

«Αχά, δεν ήξερα ότι το Grey (γκρι) είναι όνομα» είναι η πρώτη αντίδραση του 30αρη, εργένη, ετεροφυλόφιλου άντρα. Ομολογεί ότι την πρώτη φορά που είδε το τρέιλερ του φάνηκε πως η ταινία θα ήταν «επιθετικά βαρετή». Ετσι το ξαναείδε, με συχνά pause καταγράφοντας τις αντιδράσεις της στιγμής.

00:12 – Εφημερίδα;;;;; Αυτό είναι το πιο όμορφο γραφείο εφημερίδας στην ιστορία του Τύπου. Κάνουν προσλήψεις (αστειεύομαι Τime).

00:13 – A, περίμενε, ΑΥΤΗ είναι η δημοσιογράφος και ΤΟΥ παίρνει συνέντευξη. ΟΚ, δεν πειράζει, ξέρω άλλα γραφεία που είναι το ίδιο όμορφα.

00:30 – Το κορίτσι λέει επίθετα πάνω από τις σκηνές (voiceover): Ευγενικός. Εντονος. Εξυπνος. Πραγματικά τρομακτικός. Πρέπει να το ερμηνεύσω ως μια λίστα χαρακτηριστικών μιας φαντασίωσης για τον άντρα των ονείρων της, έτσι προφανώς, προσπαθώ να συγκριθώ μαζί του. Είμαι αρκετά ευγενικός και μπορώ να γίνω άβολα έντονος μερικές φορές και είμαι αρκετά έξυπνος για να κάνω τον έξυπνο ανάμεσα σε έξυπνους ανθρώπους για μερικά λεπτά αλλά δε νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα τρομακτικός. Νομίζω πρέπει να πάω ένα σούπερ κοστούμι. Και ένα τεράστιο γραφίο με άπειρα παράθυρα και μικρή παράξενη καρέκλα για τους καλεσμένους.

00:54 – Οπτική επαφή. Προφανώς. Χρήσιμη υπενθύμιση. Ευχαριστώ 50!

00:58 –Θέε μου, είναι ταινία τρόμου; Ξαφνικά το soundtrack στριγκλίζει και η πόρτα του ασανσέρ κλείνει σχεδόν πάνω στο μάτι τη και ξαφνικά γίνεται μια φωτογράφιση για άγνωστο λόγο... ΟΚ, πατάω το play πάλι.

1:04 – «Ασκώ έλεγχο σε όλα τα πράγματα» Να, φτάσαμε στο κεντρικό ερώτημα που τίθεται από το  «50 αποχρώσεις του γκρι»: ένας άντρας που ασκεί έλεγχο σε όλα τα πράγματα γίνεται ένα πολιτιστικό σύμβολο ως θεός του σεξ. Ομως αυτό δεν είναι το βασικό ένστικτο το κακού που έχουν όσοι παρακολουθούν και καταδιώκουν γυναίκες;

1:35 –  To κόλπο με το πόδι κάτω από το τραπέζι: Καυτό. Ϊσως να δω την ταινία τελικά.

1:51 – Αν έχεις όλο αυτό τον εξοπλισμό για  bondage (δέσιμο) στο σπίτι μοιάζει να είναι ενάντια στους κανόνες το να το κρατάς κλειδωμένο. Ισως για αυτό όμως δεν μου αρέσει η υποκουλτούρα.

2:01 – Περνούν εικόνες με γυμνές πλάτες, μαστίγια και μετά αυτός την μεταφέρει αγκαλιά και μετά αυτή είναι δεμένη σε κατάσταση έκστασης και πρέπε ινα πω ότι ο σαδομαζοχισμός μοιάζει ευγενικός και γλυκός και καθόλου επώδυνος. Ετσι είναι και το βιβλίο; Αυτό εξηγεί τη μαζική αποδοχή που έχει.

2:12 – Ωραία μουσική. Thanks for nothing, 50!

 

Tags 50 Shades of Grey, 50 αποχρώσεις του γκρι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1897 s (235 Queries.) // Parse time: 0.5626 s // Total time: 2.7523 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X