John Travolta: Ο πρώην gay σύντροφός του αποκαλύπτει την εξάχρονη σχέση τους


John Travolta: Ο πρώην gay σύντροφός του αποκαλύπτει την εξάχρονη σχέση τους

Kαυτές αποκαλύψεις  

Ο 64χρονος πιλότος Douglas Gotterba πήρε το OK από Δικαστήριο της Καλιφόρνια προκειμένου να γράψει ένα αποκαλυπτικό βιβλίο για την κρυφή σχέση του με τον John Travolta, παρά τις προσπάθειες των συνηγόρων του ηθοποιού που ισχυρίζονται πως εκείνος έχει δεσμευτεί με ιδιωτικό έγγραφο να μην αποκαλύψει τίποτα.

Ο πιλότος, είχε μιλήσει ανοιχτά το 2012 για τη σχέση τους, η οποία κράτησε έξι χρόνια, με πολλές και γαργαλιστικές λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, γνωρίστηκαν τον Φεβρουάριο του 1981, όταν πήγε να ζητήσει δουλειά ως πιλότος στην αεροπορική εταιρεία του ηθοποιού.

Ο John Travolta τον προσέλαβε και μετά από λίγο καιρό σε ένα ταξίδι τους στο Monterey, έφαγαν ένα ρομαντικό δείπνο, ήπιαν ένα φανταστικό κόκκινο κρασί Merlot και ο ηθοποιός τον φλέρταρε απροκάλυπτα και του ζήτησε να πάνε στο δωμάτιό του για να του κάνει μασάζ –ε λίγο μετά ήρθε και το σεξ.

Ο ηθοποιός, σύμφωνα με τον πιλότο, ήταν πολύ ζηλιάρης και του έκανε συχνά εφόδους. Γι’ αυτό και χώρισαν. Το 1987 τον απέλυσε με μια ανυπόγραφη επιστολή, χωρίς καμιά περαιτέρω δέσμευση να μην μιλήσει για την κρυφή σχέση τους.

Tags john travolta


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9780 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2311 s // Total time: 3.2091 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X