Αλέξανδρος Τζιόλης - Χάρις Δημητρίου: Όλη η αλήθεια για την πρόταση γάμου και για τη σχέση τους


Αλέξανδρος Τζιόλης - Χάρις Δημητρίου: Όλη η αλήθεια για την πρόταση γάμου και για τη σχέση τους

Είναι ή όχι μαζί; 

Δημοσίευμα εφημερίδας ήθελε τον Αλέξανδρο Τζιόλη να έχει κάνει πρόταση γάμου στην Μις Κύπρος, Χάρις Δημητρίου και να ετοιμάζεται για γάμο αφήνοντας πίσω την εργένικη ζωή. Όπως γράφεται, ο διεθνής αμυντικός βρέθηκε στη Μύκονο για διακοπές μετά τη συμμετοχή του στο Mundial συνοδευόμενος από την Μις Κύπρο. Μάλιστα, της πρότεινε γονατιστός να γίνει γυναίκα του δίνοντάς της ένα δαχτυλίδι.

Το FTHIS.GR επικοινώνησε με το στενό περιβάλλον του Αλέξανδρου Τζιόλη μιας και ο ποδοσφαιριστής αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Ολλανδία συμμετέχοντας στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την προσεχή σεζόν, και ξεκαθάρισε την κατάσταση στα προσωπικά του. "Το μόνο σημείο του ρεπορτάζ που είναι αληθινό, είναι ότι ο Αλέξανδρος βρέθηκε στη Μύκονο για διακοπές. Στο νησί όμως, ταξίδεψε με φίλους του. Με τη Χάρις ήταν ζευγάρι αλλά έχουν χωρίσει εδώ και μήνες κα φυσικά δεν ισχύει τίποτα για πρόταση γάμου. Αυτή την περίοδο είναι συγκεντρωμένος στην δουλειά του και τις προπονήσεις, γιατί τον περιμένει δύσκολη σεζόν τόσο με τον ΠΑΟΚ, όσο και με τις υποχρεώσεις του στην Εθνική Ομάδα", λέει άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά του.

Πριν από μερικούς μήνες, ο Αλέξανδρος Τζιόλης είχε δώσει συνέντευξη στο περιοδικό People και είχε πει για τα προσωπικά του: Θέλω να κάνω οικογένεια και πολλά παιδιά. Ο ποδοσφαιριστής βιώνει στο έπακρο τη μοναξιά. Έχεις συνεχώς μετακινήσεις και συναισθηματικές μεταπτώσεις. Αυτό ωθεί πολλούς συναδέλφους να κάνουν νωρίς οικογένεια. Θέλεις ένα καταφύγιο, μια βάση. Έχεις τη γυναίκα, τα παιδιά σου, την ηρεμία σου. Μου αρέσει σαν προοπτική, αλλά πρέπει πρώτα να βρω έναν άνθρωπο να με γεμίζει κι αυτό θέλει χρόνο και τριβή με τον άλλο".

Tags Αλέξανδρος Τζιόλης, χαρις δημητριου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2898 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2285 s // Total time: 2.5184 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X