Lifting στη στιγμή!


Lifting στη στιγμή!

Μια θεραπεία αναδόμησης, σύσφιξης, ενυδάτωσης και αντιγήρανσης δοκιμάσαμε στο Beauty & Make up Studio by Florentia Charalambous οποία μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις! 

Πρόκειται για μια εξιδικευμένη θεραπεία η οποία βασίζεται στο πνεύμα της αρμονίας και της αυθεντικότητας των προϊόντων. Ακολουθώντας τη μεθολογία που είναι βασισμένη σε 3 στάδια: αξιολόγηση, ενεργοποίηση και θεραπεία, τα αποτελέσματα είναι ορατά και άμεσα. Αρχικά αξιολογείται η κατάσταση του δέρματος τη δεδομένη στιγμή, για τη σύσταση ειδικής ατομικής  θεραπείας. Στο στάδιο ενεργοποίησης, καθαρίζουμε το δέρμα με εξιδικευμένα προιόντα τα οποία είναι εμπλουτισμένα με πρωτείνες απο μετάξι, υαλουρονικό οξύ για προστασία και ενυδάτωση για να παρατείνεται η φυσική νεότητα της επιδερμίδας, καθώς και με εκχυλίσματα από λάπαθο, μυρτιά και μύρο για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες. Τελειώνοντας με το στάδιο αυτό, η επιδερμιδα είναι τελείως καθαρή, το PH είναι ισορροπημένο, και το δέρμα έτοιμο να δεχθεί το στάδιο της θεραπείας.

Κατά τη θεραπεία, τα προϊόντα που χρησιμοποιύνται, περιέχουν υψηλές συγκεντρώσεις φυτικών, θαλάσσιων και βιολογικών εκχυλισμάτων, όπως μικροσκοπικά μη αλατισμένα φύκια σε μορφή κόκκων και σύμπλεγμα αμινοξέων. Μια συνεργασία συστατικών που με εξιδικευμένες κινήσεις ειδικού μασάζ σε όλη τη μυική μάζα ντεκολτέ και προσώπου δημιουργούν σε μόνο 45 με 50 λεπτά ένα ιδανικό παράγοντα λίφτινγκ, τόνωσης, αναδόμησης και ανάπλασης της επιδερμίδας...

Για περισσότερες πληροφορίες: Beauty & Make up Studio by Florentia Charalambous, 25ης Μαρτίου 27Β, Έγκωμη, τηλ. 22251071 και 97878267, facebook: Florentia Makeup Artist Workshop.

 

Tags προσωπο, αντιγηρανση, συσφιξη, ενυδατωση, Beauty & Make up Studio by Florentia Charalambous, lifting, hydration, beauty, face, ΛΙΦΤΙΝΓΚ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4847 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2183 s // Total time: 2.7031 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X