Συγκλονιστικό βίντεο: Ο Μάριος Πετρίδης σώζει 11χρονη από βέβαιο θάνατο


Συγκλονιστικό βίντεο: Ο Μάριος Πετρίδης σώζει 11χρονη από βέβαιο θάνατο

Τι δήλωσε ο Διευθυντής Τροχαίας Λεμεσού...

Ένα συγκλονιστικό βίντεο με πρωταγωνιστεί τον πολυσυζητημένο διαγωνιζόμενο του Your Song Μάριο Πετρίδη να σώζει από βέβαιο θάνατο 11χρονη κάνει το γύρο της Κύπρου. Όπως αναφέρει ο κ. Κατσουνωτός στη σελίδα του "εάν ο Μάριος Πετρίδης, 37 ετών, Ναυαγοσώστης από τη Λεμεσό δεν ανταποκρινόταν στο απεγνωσμένο κάλεσμα για βοήθεια τότε στα στατιστικά στοιχεία της Αστυνομίας θα είχε καταγραφεί ακόμη ένα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με θύμα  μία 11χρονη".

"Παρακολουθείστε με προσοχή στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας τα δραματικά 90 δευτερόλεπτα όπου το κοριτσάκι παρέμεινε πλήρως αναίσθητο στο δρόμο και στα πρόθυρα θανάτου μετά από κτύπημα σε αυτοκίνητο στην προσπάθεια του να διασταυρώσει. Συγκλονιστική η στιγμή που επανακτά τις αισθήσεις της μετά το δεύτερο φιλί της ζωής που του δόθηκε από τον φύλακα άγγελο της Μάριο Πετρίδη.(η προσοχή στο πόδι του κοριτσιού). Ο Μάριος όπως μας εξήγησε δυσκολεύτηκε να διακρίνει κατά πόσο βρισκόταν ενώπιον επιθανάτιου βρόγχου ή ασφυξίας. Είχε κλείσει εντελώς η αεροφόρος οδός. Ακόμη και το μικρό σκυλάκι που κρατούσε η Στυλιανή έντρομο τράπηκε σε φυγή".

Όπως συνεχίζει ο κ. Κατσουνωτός, "μέσα από το βίντεο καταδεικνύεται ότι ο πανικός (δικαιολογημένα) είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Κάποιοι συνάνθρωποι μας δυστυχώς αγνοούν ή καλύτερα περιφρονούν το υπέρτατο αγαθό της ζωής ενώ κάποιοι άλλοι σφυρίζουν αδιάφορα για τα όσα εκτυλίσσονται δίπλα τους- μπροστά τους. Η άλλη όψη του νομίσματος που αναδεικνύεται μέσα από το βίντεο είναι η θετική πλευρά. Η πλευρά της αισιοδοξίας, της προσδοκίας, της ανθρωπιάς της μετριοφροσύνης αλλά και της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο".

"Ο Μάριος αποτελεί λαμπρό και φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση. Αποτελεί την ελπίδα της κυπριακής κοινωνίας που έμαθε να είναι κοινωνία αλληλεγγύης, κοινωνία υποστηρικτή στον συνάνθρωπο, κοινωνία αλτρουισμού, κοινωνία με αίσθημα αυτοθυσίας. Κόντρα στην κοινωνία της απάθειας, του εκφυλισμού αρχών, αξιών και ιδανικών. Η μετριοφροσύνη που επέδειξε ο Μάριος με το να φύγει αθόρυβα από την σκηνή χωρίς να πει σε κανένα απολύτως τίποτα, είναι ενδεικτικό του ήθους και της ποιότητας του ανθρώπου".

Και ο διευθυντής Τροχαίας Λεμεσού καταλήγει: "Η απόφαση για δημοσιοποίηση του βίντεο έχει αποκλειστικό σκοπό την ευαισθητοποίηση και ανάδειξη πράξεων ανθρωπιάς. Τα σχόλια δικά σας".

 

Υ.Γ. Θερμές ευχαριστίες στο χρυσοχοειο «CHRISTIAN XENON» Λεμεσός και τον Γενικό Διευθυντή κ.Γιαννο Φόρμα για την χορήγηση του βίντεο. Επίσης θερμές ευχαριστίες στον κ Πανικο Ήρωα για τις ενέργειες του.
Υ.Γ 2 Για σκοπούς δημοσιοποιησης του βίντεο έχει εξασφαλιστεί η συγκατάθεση όλων των εμπλεκομένων μερών.
 

Tags μαριος πετρίδης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0740 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2549 s // Total time: 3.3288 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X