Ζώδια: Σύνοδος Ήλιου / Δία στον Λέοντα


Ζώδια: Σύνοδος Ήλιου / Δία στον Λέοντα

Ο Γιώργος Πανόπουλος μας ενημερώνει τι πρέπει να προσέχουμε σήμερα, αύριο και μεθαύριο

Είμαστε ήδη υπό την επιρροή της σημαντικής συνόδου Ήλιου/Δία που θα γίνει ακριβείας αύριο βράδυ γύρω στα μεσάνυχτα στη 1ο 52´ του Λέοντα επηρεάζοντας Λέοντες/Υδροχόους/Ταύρους και Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί στις πρώτες τρεις ημέρες του ζωδίου τους, ωροσκόπους και πλανήτες σε αυτά τα ζώδια, όπως και Κριούς και Τοξότες μεταξύ 0ο-3ο

Ο Δίας στον Λέοντα ενισχύει τον ενθουσιασμό, τη ζωντάνια και τη χαρά της ζωής. Στην συνάντησή του με τον Ήλιο δημιουργεί τύχη, φέρνει επαγγελματικές ευκαιρίες, αυξάνει την γενναιοδωρία και τις μεγάλες προσδοκίες και φυσικά φέρνει ΚΑΙ υπερβολή, αλαζονεία, ματαιοδοξία- προσοχή επίδοξε Ίκαρε στο μεγάλο ύψος.

Είναι μέρες που μπορεί να πάρουμε καλά νέα, να δρομολογήσουμε σχέδια, να μιλήσουμε για το επαγγελματικό μέλλον μας, ή με ανανεωμένη αισιοδοξία να δούμε τη ζωή μας από άλλη οπτική ώστε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες της εξέλιξής μας. Επιθυμούμε δράση και εμπειρίες.- δεν αρκεί η ασφάλεια, το γνωστό, το δοκιμασμένο, το ίδιο. Θέλουμε να πάμε μακριά, εκεί που δεν έχουμε πάει ποτέ πριν, να ονειρευτούμε καινούργια όνειρα, να ταξιδέψουμε σε νέες πόλεις, και νέα πρόσωπα, να δοκιμάσουμε το αλλιώς. Να αναζητήσουμε πάλι το Νόημα. Να ξαναρχίσουμε.

Η επερχόμενη νέα Σελήνη στον Λέοντα συμβαίνει δίπλα στον Δία ενεργοποιώντας ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθησή μας και την επιθυμία για καινούργιους ορίζοντες. Όλα είναι πιθανά. Όλα παίζονται. Όλα γίνονται. Να θυμίσω ότι ο Δίας είναι ο μεγαλύτερος πλανήτης του ηλιακού συστήματος. Είναι τόσο μεγάλος που θα μπορούσε να περιλάβει στο εσωτερικό του όλους τους άλλους πλανήτες του Ηλιακού Συστήματος. Επίσης ο Δίας εκπέμπει περισσότερη ενέργεια στο διάστημα από όση δέχεται από τον Ήλιο.

Η σύνοδος Ήλιου/Δία στον Λέοντα μας παροτρύνει να έχουμε πίστη στον εαυτό μας, στη ζωή και στη δύναμή μας να κάνουμε τη διαφορά σε αυτή την κρίσιμη εποχή που βρισκόμαστε.

Μερικές σκέψεις για αυτή τη σύνοδο:

  • Κατακτώ σημαίνει ανεβαίνω στο ύψος όχι κυριεύω.
  • Η γενναιοδωρία όταν δεν ξέρεις να δέχεσαι είναι φιλαρέσκεια, πόζα κι επίδειξη.
  • Ευαίσθητος είναι κάποιος που εκτίθεται-
  • Αναίσθητος αυτός που δεν βγαίνει από τον εαυτό του.
  • Είμαστε δυνατοί κάθε φορά που ρισκάρουμε.
  • Ο παλιός κόσμος ήταν ασφάλειες, ο νέος είναι δυνατότητες.
  • Κάθε φορά που κάποιος σπρώχνει την ψυχή μας σε άλλο επίπεδο τον ερωτευόμαστε.
  • Η αιχμαλωσία στο είδωλό μας (στον καθρέφτη) αποτρέπει την αλλαγή μας.
  • Δεν μπορούμε να είμαστε ρεαλιστές χωρίς όνειρα.

Tags αστρα, ζωδια, ΣΥΝΟΔΟΣ, ηλιος, ΔΙΑΣ, λεοντας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9586 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2855 s // Total time: 2.2441 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X