Πώς θα αποκτήσεις το σώμα της Jennifer Lopez


Πώς θα αποκτήσεις το σώμα της Jennifer Lopez

Η διατροφολόγος της Haylie Pomroy στο βιβλίο της Fast Metabolism Diet, ξεκινώντας από τον βασικό κανόνα: δώσε ισχυρή ώθηση στο μεταβολισμό σου!  

1. Φάε, φάε και ξαναφάε! Ο καλύτερος τρόπος για να αυξήσεις το μεταβολισμό σου είναι να τρως πέντε γεύματα την ημέρα: πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό και δυο ενδιάμεσα σνακ. Βεβαίως, η διατροφή σου δεν μπορεί να περιλαμβάνει επεξεργασμένες τροφές και με πολλές θερμίδες, προτίμησε κάτι υγιεινό.

2. Κόψε τον καφέ! Μπορεί να ακούγεται δύσκολο, αλλά ο καφές κάνει τον μεταβολισμό σου νε υποφέρει – σύμφωνα με την Pomroy. «Η καφεΐνη βάζει τον οργανισμό μας σε κατάσταση… στρες, οπότε καλό θα ήταν να μειώσετε την καθημερινή κατανάλωση καφέ», θα πει.

3. Φρόντισε η διατροφή σου να έχει ποικιλία! «Με το να αλλάζεις τακτικά τα γεύματα σου μέσα στην εβδομάδα, είναι σαν να αλλάζεις το πρόγραμμα… γυμναστικής του μεταβολισμού σου», θα πει η Pomroy. Βεβαιώσου ότι καταναλώνεις πολλά λαχανικά, φρούτα, πρωτεΐνες και καλά λιπαρά.

4. Οργάνωσε το πρόγραμμα της διατροφής σου! Διάλεξε τι θα περιλαμβάνουν τα γεύματά σου και ποια θα είναι τα σνακ σου κάθε εβδομάδα  και προσπάθησε να τα έχεις έτοιμα στο ψυγείο σου πριν αυτή ξεκινήσει. Έτσι, δεν θα έχεις δικαιολογία ότι δεν είχες χρόνο να ετοιμάσεις τα κατάλληλα γεύματα!

Φυσικά, δεν ξεχνάς ποτέ τη γυμναστική σου! H Jennifer Lopez δεν την ξεχνάει ποτέ!

Tags Jennifer Lopez, Σώμα, μεταβολισμός, κανονες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0914 s (249 Queries.) // Parse time: 0.2922 s // Total time: 2.3836 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X