Η Madame Figaro προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο


Η Madame Figaro προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο

Για 8η χρονιά η Madame Figaro, το 1ο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου, διοργάνωσε τα βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2013, ένα θεσμό που βραβεύει τις γυναίκες που διακρίθηκαν, προσέφεραν και αξίζουν την επιβράβευση.

Ο συγκεκριμένος θεσμός έχει έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων της βραδιάς δίνονται στη γυναίκα που βραβεύεται στην κατηγορία Κοινωνική Προσφορά για να τα διαθέσει όπου αυτή επιθυμεί. Το έτος 2013, βραβευμένη κυρία στην κατηγορία Κοινωνική Προσφορά  ήταν η Σπυρούλα Αργυρίου στην οποία παραδόθηκε το ποσό των €8.406, το οποίο αποτελεί όλα τα έσοδα της βραδιάς από την πώληση των εισιτηρίων. Η κυρία Σπυρούλα Αργυρίου, Επαρχιακή Διευθύντρια ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.Φ., θα διαθέσει όλο το ποσό για την παροχή 24ωρης κατ’ οίκον φροντίδας σε ασθενείς για την αποκατάστασή τους. Μέχρι σήμερα η κατ’ οίκον φροντίδα που προσφερόταν στους ασθενείς ήταν μέχρι τις 6μ.μ., αλλά με το ποσό αυτό θα μπορέσει να καλυφθεί το κόστος για το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό (γιατροί, νοσοκόμοι, φυσιοθεραπευτές κ.λπ.) ώστε να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε 24ωρη βάση.
Την επιταγή με το ποσό των  €8.406 παρέδωσε στην κυρία Αργυρίου, η Γενική Διευθύντρια Περιοδικών και Marketing του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ, κυρία Μαριλένα Ιεροδιακόνου στις 22 Ιουλίου 2014, στα γραφεία της Madame Figaro.

Tags βραβεία madame figaro 2013, madame figaro γυναικες της χρονιας 2013


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9009 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3846 s // Total time: 3.2856 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X