O prince George γίνεται ενός έτους: Δείτε τις πιο… βασιλικές του στιγμές!


O prince George γίνεται ενός έτους: Δείτε τις πιο… βασιλικές του στιγμές!

Όταν ο πρίγκιπας William θα γινόταν ενός έτους, οι γονείς του δεν ήταν μαζί του κι ας επρόκειτο για μια από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής του. Ωστόσο, για τον prince George τα γενέθλιά του αποτελούν… βασιλική υπόθεση!

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με το αμερικανικό People, σήμερα, ημέρα γιορτής για το Παλάτι, θεωρείται δεδομένη η παρουσία της «μεγάλης γιαγιάς», βασίλισσας Ελισάβετ, αλλά και του Mike και της Carole Middleton, όπου δε θα μπορούσαν να λείπουν μια τέτοια ημέρα από το πλευρό του πιο αξιολάτρευτου εγγονού τους! Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί, ότι ο πρίγκιπας Κάρολος με τη σύζυγό του, Camilla θα βρίσκονται στη Σκωτία, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Ο εορτάζων βέβαια δεν είναι πια βρέφος αφού όχι μόνο έχει αρχίσει να περπατά χωρίς βοήθεια αλλά δεν σταματά να κάνει εκφράσεις, προσπαθεί να μιλήσει και να δείχνει πως έχει πλήρη εικόνα των γύρω του. Όπως είναι φυσικά από τα πρώτα του βήματα τα φλας δεν σταμάτησαν λεπτό. Συγκεκριμένα, ο prince George έχει απαθανατιστεί, πολλάκις, από τον φωτογράφο του Press Association, John Still.

Εμείς συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε κάποιες από τις γλυκές, οικογενειακές και χαρούμενες στιγμές του μικρού με πρώτη και καλύτερη εκείνη που ο μικρός κάνει τα πρώτα του, σόλο, βήματα.

Tags πρίγκιπας george


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7476 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2570 s // Total time: 3.0046 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X