Αυτός ο άντρας δεν έκανε σεξ για έναν ολόκληρο χρόνο! Τι συνέβη μετά;


Αυτός ο άντρας δεν έκανε σεξ για έναν ολόκληρο χρόνο! Τι συνέβη μετά;

Όπως λέει ο ίδιος, την Πρωτοχρονιά του 2013 ο Λίναγκ πήρε μία πολύ μεγάλη απόφαση αφού ορκίστηκε να παραμείνει χωρίς σεξ για ένα χρόνο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η μοναχική ζωή τον βοήθησε να βελτιώσει τον εσωτερικό του κόσμο αφού μέχρι πρότινος έβλεπε τις σχέσεις μόνο από σεξουαλική άποψη.

«Ένιωθα άδειος εσωτερικά. Ο εαυτός μου δεν μου άρεσε. Ένιωθα καλά μόνο αν έβλεπα ότι ήμουν αρεστός σε πολλές γυναίκες. Είναι λυπηρό να κοιτάζω πίσω. Πόσοι άλλοι άνδρες εκεί έξω κάνουν το ίδιο πράγμα, επειδή αισθάνονται κενοί», αναρωτήθηκε.

Ο 32χρονος είναι προπονητής μποξ στο επάγγελμα και άνοιξε έναν λογαριασμό στο Facebook «Pete’s Chastity for Charity» συγκεντρώνοντας 50.000 δολάρια για την καταπολέμηση της σεξουαλικής βίας στην Καμπότζη.

Μάλιστα, πριν από αρκετό διάστημα επισκέφθηκε την Καμπότζη και πέρασε μία ολόκληρη μέρα με τα παιδιά που βοηθά η οργάνωση ώστε να ξαναβρούν μια κανονική ζωή.

Όπως είπε: «Τώρα έχω έναν σκοπό στη ζωή, το να βοηθάω άλλους. Αγαπώ τον εαυτό μου και περιμένω να βρω κάποια που να μοιράζεται τις ιδέες μου. Ανακαλύπτω το βάθος μιας γυναίκας και το μυαλό της, το πόσο είναι έξυπνη και ειλικρινής. Μεγάλωσα».

Tags ανδρας, σεξ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9957 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3329 s // Total time: 2.3286 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X