Αυτοϊκανοποίηση: 7 λόγοι για να μην την θεωρείς πια ταμπού!


Αυτοϊκανοποίηση: 7 λόγοι για να μην την θεωρείς πια ταμπού!

Όχι πια ταμπού  

1. Η αυτοϊκανοποίηση σε βοηθά στον ύπνο: Ο οργασμός μειώνει την πίεση του αίματος και παράγει ενδορφίνες, τα χημικά που σε βοηθούν να μην έχεις άγχος και να χαλαρώνεις.

2. Απαλλάσσεσαι από τις κράμπες! Όταν περνάς μόνη σου καλά στο κρεβάτι μπορείς να αποφύγεις τις κράμπες κατά τη διάρκεια του ύπνου, αφού η αυτοϊκανοποίηση αυξάνει τη ροή του αίματος!

3. Μειώνει την πιθανότητα του καρκίνου του προστάτη! Πες το στον σύντροφό σου και βάλε το καλά στο μυαλό σου: Δεν είναι κακό, ούτε σημαίνει ότι δεν σε θέλει! Εκτός αν κάνετε σεξ πάνω από πέντε φορές την εβδομάδα, όσο δηλαδή χρειάζεται για να μειώσει την πιθανότητα για καρκίνο του προστάτη στο 1/3.

4. Μειώνει τις μολύνσεις στην περιοχή: η αυτοϊκανοποίηση βοηθά στο να φύγουν όλα τα βακτήρια που υπάρχουν εκεί κάτω!

5. Η αυτοϊκανοποίηση ανακουφίζει από τα συμπτώματα του RLS: Το σύνδρομο ανήσυχων ποδιών, είναι μια νευρολογική δυσλειτουργία που χαρακτηρίζεται από μια επιθυμία για άμεση κίνηση των άκρων, δημιουργώντας πόνο. Έρευνες έδειξαν ότι το σεξ και η αυτοϊκανοποίηση μπορούν να ανακουφίσουν αυτόν τον πόνο!

6. Ενισχύει το ανοσοποιητικό! Ο οργασμός και η εκσπερμάτωση απελευθερώνουν μια ορμόνη, την κορτιζόλη. Πρόκειται για την ορμόνη του στρες που σε μικρές ποσότητες δυναμώνει και διατηρεί το ανοσοποιητικό σου σύστημα!

7. Η αυτοϊκανοποίηση βελτιώνει το σεξ! Όπως λένε η πρακτική άσκηση σε κάνει καλύτερο: Εάν δυσκολεύεσαι να έχεις οργασμό, τότε σίγουρα περνώντας λίγο χρόνο μόνη σου στο κρεβάτι ανακαλύπτοντας… νέα μονοπάτια, θα σε κάνει πιο έμπειρη στο σεξ!

Tags ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ, σεξ, συντροφοσ, ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ, υγεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0998 s (233 Queries.) // Parse time: 0.1929 s // Total time: 2.2927 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X