Ακόμη ένας χωρισμός στην ελληνική showbiz!


Ακόμη ένας χωρισμός στην ελληνική showbiz!

Ένα χρόνο άντεξε η σχέση τους!

Ελεύθερη και... ωραία είναι ξανά η νικήτρια του "Dancing with the Stars", Έρρικα Πρεζεράκου, μετά τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία Στέφανο Βρακά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Reallife", η Έρρικα Πρεζεράκου και ο Στέφανος Βρακάς αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους αθόρυβα, μετά από έναν χρόνο.

Ο γοητευτικός άνδρας, Στέφανος Βρακάς, διαθέτει τη δική του εταιρία ξενοδοχειακού μάνατζεμεντ και κλείνει ξεχωριστές σουίτες σε πολυτελή ξενοδοχεία για εκλεκτούς πελάτες του, όπως ο Leonardo Di Caprio, Mel Gibson αλλά και σημαντικές προσωπικότητες του πλανήτη, όπως η πριγκίπισσα του Μαρόκο Lala Salma και πολοί άλλοι. Την προσωπική του ζωή, όμως όπως και η Έρρικα ήθελε να την κρατά μακριά από τα φώτα και τις κάμερες.

Μάλιστα όσο διάστημα υπήρξαν ζευγάρι, ούτε οι φίλοι τους δεν γνώριζαν περαιτέρω λεπτομέρειες για αυτή τη σχέση. Αν και όπως φαινόταν η Έρρικα Πρεζεράκου και ο Στέφανος Βρακάς ζούσαν τον απόλυτο έρωτα- κάνοντας μάλιστα και ένα ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι- οι δυό τους αποφάσισαν από κοινού να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Παρόλαυτα, η Έρρικα Πρεζεράκου κρατά θετική στάση στα πράγματα, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στα επαγγελματικά της.

Tags Ερρικα Πρεζερακου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9507 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5041 s // Total time: 2.4549 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X