Τα 4 βήματα που θα σας φέρουν κοντά στο ιδανικό νυφικό


 Τα 4 βήματα που θα σας φέρουν κοντά στο ιδανικό νυφικό

Πολλά έχουν ειπωθεί για τα νυφικά αλλά πάντα μια συμβουλή παραπάνω μπορεί να σας διευκολύνει στην τελική επιλογή.  

*Ψυχραιμία
Να θυμάστε ότι η έρευνα του κατάλληλου νυφικού μοιάζει περισσότερο με μαραθώνιο παρά με αγώνα ταχύτητας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δώσετε χρόνο στην όλη διαδικασία και όχι να το αφήσετε για τελευταία στιγμή. Η βιασύνη είναι ο πιο κακός σύμβουλος σε αυτές τις περιπτώσεις και επιπλέον είναι σχεδόν αδύνατον να πραγματοποιηθούν όλες οι μεταποιήσεις που θα θέλατε. Υπολογίστε να έχετε μπροστά σας το λιγότερο 6 μήνες και για ακόμη πιο χαλαρές καταστάσεις υπολογίστε 12 μήνες.          

*Εφαρμογή
Μην κολλάτε στο μέγεθος αλλά στην εφαρμογή. Κάθε φόρεμα έχει διαφορετική εφαρμογή και φόρμα οπότε πριν αποκλείσετε κάποιο σχέδιο αξίζει να το δοκιμάσετε. Η κρεμάστρα δεν είναι πάντα αντιπροσωπευτική του πως δείχνει το νυφικό. Το δικό σας σ'ωμα είναι ο κριτής. Και μην κάνετε το λάθος να θεωρήσετε ότι αξίζει να πάρετε μικρότερο μέγεθος με την προοπτική ότι θα χάσετε κιλά. Σπάνια συμβαίνει κάτι τέτοιο και έτσι η νύφη καταλήγει να σφίγγετε και να πιέζετε. Και μην κάνετε επίσης το λάθος να πάρετε ένα φθηνό φόρεμα με τη λογική ότι θα κάνετε μεταποιήσεις γιατί τελικά θα σας κοστίσει το ίδιο και ίσως το αποτέλεσμα να μην είναι αυτό που είχατε φανταστεί.

*Στυλ
Μεγάλη σημασία για την τελική σας επιλογή παίζει και το ύφος όλου του γάμου: αν θα γίνει στην παραλία, αν είναι επίσημος, αν θα είναι σε κλειστό κύκλο, σε νησί, σε χωριό… Σίγουρα, έχει μεγάλη σημασία να αρέσει πολύ σε εσάς αλλά είναι εξίσου σημαντικό να δένει και με το concept όλου του γάμου. Σκεφτείτε την αμηχανία αν πάτε με νυφικό όλο φουρό, κεντήματα και μια τεράστια ουρά στην άμμο ή με βαθύ ντεκολτέ πάνω στο χωριό. Επιπλέον, συμβουλευτείτε τους ίδιους ανθρώπους στους οίκος για τα υφάσματα που θεωρούνται κατάλληλα σε κάθε περίσταση και εποχή.
   
*Προσωπική επιλογή
Είναι γεγονός ότι όλες οι μέλλουσες νύφες θέλουμε παρέα μας την μαμά μας αλλά και 2-3 φίλες μας για να μας πουν τη γνώμη τους. Δεν είναι κακό αρκεί να μην αποτελεί η άποψη τους δεσμευτικό παράγοντα για εμάς. Το καλύτερο είναι να επιλέξουμε αυτό που μας αρέσει και αντιπροσωπεύει τα στυλ μας. Η «παρέα» μας θα πρέπει να είναι αντικειμενική όσον αφορά την εφαρμογή. Να μην τονίζονται δηλαδή οι ατέλειες του σώματος αλλά τα όμορφα σημεία.

Tags νυφικα, ΣΥΜΒΟΥΛΗ, ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ, ΚΑΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ, Νυφη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9785 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3779 s // Total time: 3.3563 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X