Τσαμπουκά σε γήπεδο έκανε η Θεοδωρίδου


Τσαμπουκά σε γήπεδο έκανε η Θεοδωρίδου

Tι αποκάλυψε η ίδια!

Φανατική των γηπέδων είναι η Νατάσσα Θεοδωρίδου, η οποία, μάλιστα, παραλίγο να πλακωθεί με φίλαθλο στις κερκίδες, όπως εξομολογήθηκε η ίδια! Ο άνθρωπος που «μύησε» την τραγουδίστρια στο ποδόσφαιρο είναι ο μεγαλύτερος αδερφός της, Θαλής, βοηθός του Γιάννη Μαντζουράκη στην ομάδα της Καλλονής.

«Το 1996, εγκαταλείψαμε και οι δύο τη γενέτειρά μας, τη Θεσσαλονίκη. Εγώ μετακόμισα στην Αθήνα, με σκοπό να κάνω καριέρα στο τραγούδι. Ο Θαλής μόλις είχε ολοκληρώσει την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, αποφάσισε όμως να παραμείνει στο χώρο του ποδοσφαίρου από το μετερίζι της προπονητικής, απαντώντας θετικά σε πρόταση που δέχτηκε από την τοπική ομάδα της Ζακύνθου. Κανονίσαμε να τον δω για πρώτη φορά επί τω έργω σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι στην Κόρινθο. Τον συνάντησα στο ξενοδοχείο, όπου διέμενε η αποστολή της Ζακύνθου, και από εκεί πήγαμε μαζί στο γήπεδο», εξιστορεί η Νατάσσα για την πρώτη της φορά στις κερκίδες.

Τα αίματα άναψαν στον αγώνα, όταν τα πράγματα άρχισαν να μην πηγαίνουν καλά για την ομάδα του αδερφού της… «Δεν άργησε η “μουρμούρα” της κερκίδας με τον αδελφό μου να βρίσκεται στο επίκεντρο και εμένα έτοιμη να ορμήξω σε αυτούς που τα έχωναν στον προπονητή. Σηκώθηκα από το κάθισμά μου και, χωρίς δεύτερη σκέψη, ήρθα σε αντιπαράθεση μαζί τους! Λογομαχήσαμε για κάμποση ώρα, άκουσα πολλά, ευτυχώς, όμως, η παρεξήγηση λύθηκε γρήγορα», περιγράφει η Νατάσσα στην ιστοσελίδα coppa, προσθέτοντας πως, έκτοτε, δεν έχει διανοηθεί να ξανακάνει «τσαμπουκά» στο γήπεδο, αλλά και ότι ο λόγος που ξέσπασε ήταν η ανάγκη να υπερασπιστεί τον αδερφό της!

Tags ΓΗΠΕΔΟ, νατασσα θεοδωριδου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8373 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3393 s // Total time: 2.1766 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X