Ραντεβού στη Βουλιαγμένη για Νομικού και Κασιδόκωστα


Ραντεβού στη Βουλιαγμένη για Νομικού και Κασιδόκωστα

Είναι το νέο ζευγάρι της showbiz; 

Η λαμπερή παρουσιάστρια και ο νεαρός επιχειρηματίας εθεάθησαν το περασμένο Σάββατο να σεργιανίζουν στη μαρίνα της high περιοχής των νοτίων προαστίων. Μαζί τους ήταν και ο Τέρι Ντούγκας, συνέταιρος του Πάρη στην κινηματογραφική εταιρεία 1821 Films. Κάποια στιγμή η παρέα προσπάθησε να μπει στο σκάφος γνωστού εφοπλιστή που ήταν αγκυροβολημένο, αλλά φυσούσε τόσο δυνατός άνεμος που δεν τα κατάφεραν. Έτσι έκαναν μεταβολή και αναχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όπως ήταν φυσικό, η κοινή εμφάνιση της πανέμορφης Δούκισσας και του γιου της Μαριάννας Λάτση, παρουσία μάλιστα και του στενού συνεργάτη του τελευταίου, προκάλεσε απορίες και ερωτήματα. Μη βιαστείτε όμως να βγάλετε συμπεράσματα. Δεν αναφερόμαστε σε κάποιο νέο ειδύλλιο, με τον Ντούγκα να παίζει τον ρόλο του... φανοστάτη! Μπορεί να φημολογείται ότι ο Πάρης χώρισε πριν από δύο μήνες την επί χρόνια σύντροφο του Μαρία Δελόγκα, όμως η Νομικού δήλωσε πρόσφατα πως είναι single και μένει ακόμα με τους δικούς της.

Μήπως λοιπόν πίσω από αυτή τη συνάντηση κρύβεται κάποιο... χολιγουντιανό μυστικό; Ο Πάρης, ως γνωστόν, έχει υπογράψει ως παραγωγός μαζί με τον Τέρι Ντούγκας πολλές ξένες ταινίες τα τελευταία χρόνια. Μεταξύ αυτών είναι "Ο κύριος Κανένας" με τον Κέβιν Κόστνερ, "Το κουτί" με την Κάμερον Ντίαζ και το πρόσφατο "Machete Kills" με τη Μισέλ Ροντρίγκεζ, η οποία μάλιστα επισκέφτηκε τον Ελληνα Κροίσο στην Αθήνα την προηγούμενη εβδομάδα.

Πού κολλάει η Δούκισσα σε όλα αυτά; Στο ότι πλέον ασχολείται κι εκείνη με την ηθοποιία. Η αρχή έγινε με την ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου "Λιμουζίνα", έπειτα ήρθε ο ρόλος της Ωραίας Ελένης στον θεατρικό "Τρωικό Πόλεμο" και τώρα κάνει γυρίσματα για την "Κόρη του Ρέμπραντ", ένα φιλμ που φέρει επίσης τη σκηνοθετική σφραγίδα του Παναγιωτόπουλου. Λέτε ο Πάρης -ως διορατικός παραγωγός- να έκρινε πως πρέπει να της δοθεί μια ευκαιρία και στον πλανήτη Χόλιγουντ; Αλλωστε εκείνος έχει τα κονέ και η Δούκισσα τη λάμψη. Κανένας από τους δύο λοιπόν δεν πρόκειται να βγει χαμένος.

Tags δουκισσα νομικου, Τέρι Ντούγκας, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, Πάρης Κασιδόκωστας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6683 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4252 s // Total time: 3.0935 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X