Μπέττυ Μαγγίρα: Φωτογραφίζεται με μαγιό & αποκαλύπτει πόσα κιλά έχασε


Μπέττυ Μαγγίρα: Φωτογραφίζεται με μαγιό & αποκαλύπτει πόσα κιλά έχασε

Τι λέει και για τις πλαστικές επεμβάσεις;

Η Μπέττυ Μαγγίρα φωτογραφήθηκε με μαγιό για το εξώφυλλο του «ΕΓΩ! Weekly» και μίλησε για τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης, τον τρόπο που τα έχασε, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στη δημόσια εικόνα της και τον χώρο της τηλεόρασης. Για τα κιλά που έχασε, η γνωστή performer αποκάλυψε: «Έχασα δεκατρία κιλά σε τρεις μήνες. Δεν έκανα ιδιαίτερη προσπάθεια. Έτρωγα τα πάντα γιατί θήλαζα. Βοηθά και ο σωματότυπός μου. Επιπλέον είμαι σε εγρήγορση. Τα νεύρα και το άγχος καίνε το λίπος», ενώ για τις αισθητικές επεμβάσεις συμπλήρωσε: «Ήμουν από τις πρώτες που παραδέχτηκαν δημόσια. Σιγά που θα το έκρυβα! Φαινόταν το μέτωπό μου ακούνητο και θα έλεγα "είναι το φυσικό μου";».

Όσο για τη σχέση της με τον χρόνο, η Μπέττυ Μαγγίρα είπε: «Τα γηρατειά τα μισώ! Όποιος λέει ότι αγαπά τις ρυτίδες του ψεύδεται», ενώ για τις αλλαγές στο σώμα της λόγω του ερχομού των δύο παιδιών της τόνισε: «Το φούσκωνε- ξεφούσκωνε χαλαρώνει το κορμί σου. Μετά πρώτο μου παιδί, βέβαια, το σώμα μου έγινε καλύτερο».

Τέλος για τον χώρο της τηλεόρασης, η ίδια σχολίασε: «Πάντα θα υπάρχουν κάποιες γυναίκες που πρωοθούνται μέσω προσωπικών σχέσεων και όχι με την αξία τους. Νευριάζω που έχουν εκείνες δουλειά και εγώ δεν έχω», ενώ για τη δημόσια εικόνα της επεσήμανε: «Κάποιες φορές παρασύρθηκα. Είπα μερικές παραπάνω κουβέντες».

Tags μπεττυ μαγγίρα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0575 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3143 s // Total time: 2.3717 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X