Adidas x Instagram: Η συνεργασία της χρονιάς


Adidas x Instagram: Η συνεργασία της χρονιάς

Με την εφαρμογή miadidas τυπώνεις τις αγαπημένες σου φωτογραφίες στα αγαπημένα σου παπούτσια.

Η Adidas έκανε την κίνηση που σχολιάστηκε από πολλούς τόσο θετικά όσο και αρνητικά. Τον Αύγουστο του 2014 θα κυκλοφορήσει και επίσημα η εφαρμογή miadidas για iPhone και Αndroids που σου επιτρέπει να τυπώσεις τις φωτογραφίες σου στα Adidas sneakers σου.
Προς το παρόν το brand προορίζει το application για το μοντέλο ΖxFlux με τιμή που δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα ακριβώς, ωστόσο τα ZxFlux κυμαίνονται γύρω στα 65 ευρώ, οπότε εκτιμάται οτι και τα Instagram Adidas θα κυμανθούν σε αυτά τα επίπεδα.

Η εταιρία δήλωσε: “Επιτρέπουμε πλέον σε όλους του shoe-lovers να κάνουν statement εμφανίσεις όπως δεν έχει ξαναγίνει”. Άλλοι πάλι έσπευσαν να εκφράσουν τους φόβους τους ότι θα βλέπουμε από εδώ και στο εξής παπούτσια με patterns τα αγαπημένα φαγητά του ιδιοκτήτη τους (οι instagram-ικοί καταλαβαίνουν). Το μόνο σίγουρο είναι πως το εγχείρημα της Adidas θα έχει αν μη τι άλλο ενδιαφέρον!

Tip: Οι ενδιαφερόμενες να φροντίσουν για καλές φωτογραφίσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για να έχουν απόθεμα τον Αύγουστο.

Tags INSTANGRAM, adidas


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0075 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0433 s // Total time: 0.0509 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X