09 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2012

Η Ελένη Μενεγάκη έγινε νονά

shareit!

Δείτε φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης του αδερφού του Ματέο. Νονά φυσικά και ήταν η Ελένη Μενεγάκη.

Ο Λευτέρης, ο αδερφός του Ματέο, της το ζήτησε κι εκείνη είπε το ναι. Η βάφτιση πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο στην Άνδρο. Οι λαμπάδες, οι μπομπονιέρες, ο σταυρός από γνωστό οικό κοσμημάτων και τα βαφτιστικά ρούχα που επέλεξε η παρουσιάστρια ήταν λευκά με γαλάζιες και ροζ λεπτομέρειες, όπως και τα στεφανάκια που φόρεσαν η παρουσιάστρια και οι κόρες της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα η τελετή ήταν λιτή και έγινε στη Μονή Παπαχράντου, στη Χώρα της Άνδρου. Η Ελένη Μενεγάκη έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τις δύο της κόρες, Λάουρα και Βαλέρια, τον αδελφό της, Θοδωρή και τον σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο. Με ένα αιθέριο ολόλευκο μακρύ φόρεμα και φορώντας στεφάνι στα μαλλιά εντυπωσίασε τους πάντες.

Η νονά, Ελένη σε όλη τη διάρκεια του μυστήριου αγκάλιαζε και μιλούσε στοργικά στη μικρή, που της έδωσε το όνομα Μελίνα. Οι γόνεις της μικρής, ευχαρίστησαν τη διάσημη κουμπάρα τους, εμμέσως καλωσορίζοντας την αυτοί πρώτοι στην οικογένεια. Η παρουσιάστρια που διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια του συντρόφου της, όταν είδε τη μητέρα του αγαπημένου της, Λιλίκα, έσπευσε να τη χαιρετήσει και να την αγκαλιάσει, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πόσο καλή σχέση διατηρούν οι δυο τους.

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com