Chime for Change: H Gucci προσφέρει


Chime for Change: H Gucci προσφέρει

Η Gucci Parfums ανακοινώνει ότι δεσμεύεται να προσφέρει τουλάχιστον $1 εκατομμύριο μέσω του προγράμματος εισφοράς των καταναλωτών, στηρίζοντας τους τομείς της Παιδείας, της Υγείας και της Δικαιοσύνης

Η Gucci Parfums ανακοινώνει ότι δεσμεύεται να προσφέρει τουλάχιστον $1 εκατομμύριο για να στηρίξει τα πρότζεκτ του “CHIME FOR CHANGE” μέσω των πωλήσεων πέντε διάσημων αρωμάτων Gucci. Κάθε προϊόν φέρει τον δικό του κωδικό εισφοράς και έτσι οι καταναλωτές θα είναι σε θέση να βοηθήσουν στη βελτίωση της ζωής κοριτσιών και γυναικών, επιλέγοντας να στηρίξουν πρότζεκτ που προωθούν την Παιδεία, την Υγεία ή τη Δικαιοσύνη. Η Gucci Parfums ενθαρρύνει τους καταναλωτές να “εξαργυρώσουν” τον κωδικό εισφοράς τους διαδικτυακά, και να ενημερώσουν και άλλους για τη συμμετοχή τους διαδίδοντας το μήνυμα της καμπάνιας.

Το CHIME FOR CHANGE ιδρύθηκε από την Gucci το 2013 και στόχος του είναι η ανεύρεση πόρων και η ευαισθητοποίηση του κοινού ως προς τα δικαιώματα των κοριτσιών και των γυναικών ανά τον κόσμο. Η καμπάνια, που στήθηκε από τη Διευθύντρια Δημιουργικού της Gucci, Frida Giannini, την ηθοποιό Salma Hayek Pinault και την τραγουδίστρια Beyoncé Knowles-Carter, έχει ως στόχο να ενώσει φωνές υπέρ των κοριτσιών και των γυναικών ανά τον κόσμο, προωθώντας τους βασικούς πυλώνες της Παιδείας, της Υγείας και της Δικαιοσύνης. Το πρότζεκτ CHIME FOR CHANGE υποστηρίζεται από το Catapult, τον πρώτο ιστοχώρο διαδικτυακής χρηματοδότησης, όπου ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει, ώστε να επέλθει πραγματική αλλαγή για τα κορίτσια και τις γυναίκες του κόσμου. Το CHIME FOR CHANGE επέλεξε τον ιστοχώρο αυτόν ως στρατηγικό έταιρό του με στόχο να διασφαλίσει τη διαφάνεια, την υπευθυνότητα και έναν μετρήσιμο αντίκτυπο, επιτρέποντας στην κοινότητα του CHIME FOR CHANGE να επιλέξει για πού ακριβώς προορίζονται οι δωρεές, αλλά και να εντοπίσει τα αποτελέσματα της κάθε δωρεάς διαδικτυακά στο www.chimeforchange.org.

Κάθε καταναλωτής έχει τη δύναμη να αλλάξει ζωές. Για παράδειγμα, ένας κωδικός σε κάθε κουπόνι μπορεί να παρέχει:
• εκπαίδευση, διατροφή και βασική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για δύο ημέρες σε έναν μαθητή στην Κένυα
• εμβόλια κατά του τετάνου για εγκύους στην Καμπότζη και για τα αγέννητα παιδιά τους
• έναν ειδικά εκπαιδευμένο νομικό σύμβουλο σε μία γυναίκα στην Ινδία που στερείται των νομικών δικαιωμάτων της, με σκοπό να της παρέχει βοήθεια στη συμπλήρωση σημαντικών εγγράφων και στη γραφειοκρατική διαδικασία, ώστε να καταφέρει να αποκτήσει τίτλο ιδιοκτησίας για την οικογενειακή της περιουσία.

Η Joanne Crewes, Πρόεδρος της P&G Prestige, παραγωγός των Gucci Parfums και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του οργανισμού CHIME FOR CHANGE, συνεργάστηκε με την Giannini με σκοπό να δημιουργήσει το πρόγραμμα δωρεών της Gucci Parfums.

“Είμαστε πολύ περήφανοι που συμμετέχουμε σ’ αυτό το πρόγραμμα που έχει ως στόχο να συνεισφέρει στην καλυτέρευση της ζωής πολλών ανθρώπων», δηλώνει η Crewes. “Είναι πολύ σημαντικό για την Gucci Parfums το γεγονός ότι ενώνει δυνάμεις και στηρίζει το κίνημα CHIME FOR CHANGE. Ζητούμε από τους καταναλωτές και τους λάτρεις των αρωμάτων Gucci να συμμετάσχουν, ώστε να μας βοηθήσουν στη διεκπεραίωση της αποστολής μας. Με κάθε άρωμα Gucci που αγοράζει ο καταναλωτής θα βρει έναν κωδικό στη συσκευασία. Ακολούθως, μπορεί να εισαγάγει τον κωδικό αυτόν στην ιστοσελίδα www.chimeforchange.org και να αποφασίσει ο ίδιος σε ποιον τομέα θα αξιοποιηθεί η δωρεά του: στην Παιδεία, την Υγεία ή τη Δικαιοσύνη. Οι καταναλωτές μπορούν να κοινοποιήσουν την εισφορά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να παρακολουθήσουν τον αντίκτυπο που θα έχει η δωρεά τους.”

“Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ενίσχυση των κοριτσιών και των γυναικών σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της Gucci: από τη μητρική μας εταιρεία Kering, στην Εκτελεστική Ηγεσία και τους εργαζόμενους ως τους πελάτες και τους οργανισμούς-εταίρους. Είμαστε ευγνώμονες που η Gucci Parfums συμμετέχει στη συμμαχία CHIME FOR CHANGE με έναν τόσο σημαντικό τρόπο μέσω αυτής της πρωτοβουλίας”, δηλώνει η Frida Giannini, Διευθύντρια Δημιουργικού του οίκου Gucci και Ιδρύτρια του CHIME FOR CHANGE. “Πιστεύουμε πραγματικά στη δύναμη της συνεργασίας με άλλους εταίρους και  αποτελεί έμπνευση για εμάς η δυνατότητα ευρείας συμμετοχής του κοινού της Gucci Parfums. Ελπίζουμε ότι μέσω του CHIME FOR CHANGE θα ακουστούν τόσο δυνατά οι φωνές που ζητούν αλλαγές στη ζωή των κοριτσιών και των γυναικών που θα είναι αδύνατον να αγνοηθούν.” Τα πρόσωπα της Gucci Parfums, οι Blake Lively, Evan Rachel Wood, James Franco και Chris Evans είναι μόνο μερικά ονόματα από τον μακρύ κατάλογο των διεθνών διασημοτήτων που στηρίζουν προσωπικά το πρότζεκτ αυτό, συμπεριλαμβανομένων και των: Madonna, Jennifer Lopez, Florence Welch και John Legend.

Η ηθοποιός Blake Lively, το πρόσωπο του αρώματος Gucci Première δηλώνει: «Είμαι κατενθουσιασμένη που η Gucci προσφέρει, όχι μόνο μέσω του CHIME FOR CHANGE, αλλά και μέσω του αρώματος Gucci Première. Θέλω να συμμετέχω σε σκοπούς στους οποίους πιστεύω και ξέρω πως και πολλοί άλλοι θα ήθελαν να κάνουν κάτι τέτοιο, όμως είναι δύσκολο να ενημερωθούν για τον τρόπο. Συχνά, συμβαίνει μέσω μεγάλων οργανισμών και δεν ξέρεις πώς ακριβώς αξιοποιείται η δωρεά σου, ούτε ποιος ακριβώς είναι ο αντίκτυπος που αυτή έχει. Με το CHIME FOR CHANGE, μπορείς πραγματικά να δεις τη διαφορά που κάνεις».

Η ηθοποιός Evan Rachel Wood, το πρόσωπο του αρώματος Gucci Guilty δηλώνει: “Είναι φανταστικό το γεγονός ότι ο οργανισμός CHIME FOR CHANGE και τα αρώματα Gucci έχουν συμμαχήσει. Προφανώς, ως γυναίκα, ο σκοπός αυτός με αγγίζει ιδιαιτέρως. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να τον στηρίζουν μόνο γυναίκες αλλά ο καθένας. Θεωρώ ότι μέρος του βαθύτερου στόχου της καμπάνιας είναι να μην μεταχειριζόμαστε με διαφορετικό τρόπο έναν ανθρώπο επειδή είναι γυναίκα ή άντρας, αλλά να τους θεωρούμε όλους ως ανθρώπινα όντα και να τους μεταχειριζόμαστε ισότιμα. Όλοι αξίζουν ίσες ευκαιρίες και ίση μεταχείριση.”

Για περαιτέρω ενημέρωση, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.chimeforchange.org και στο Facebook www.facebook.com/chimeforchange

ΑΡΩΜΑΤΑ GUCCI ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:

Flora by Gucci: Εμπνευσμένο από το χαρακτηριστικό άρωμα Flora που είχε σχεδιαστεί για την Πριγκίπισσα Γκρέις του Μονακό, το Flora by Gucci είναι ένα άρωμα που εκπέμπει θηλυκή λάμψη και αισθησιακή κομψότητα, το οποίο έχει τις ρίζες του σε μυρωδιές που συνδέονται με την Ιταλία.

Gucci Guilty pour Femme και Gucci Guilty pour Homme: για τους νεαρούς, τολμηρούς και ευφυείς εικονοκλάστες, το Gucci Guilty ταιριάζει απόλυτα στον σύγχρονο επαναστάτη: τo άρωμα της ανυπακοής.

Gucci Première: υμνώντας το «αστέρι» που κρύβει κάθε γυναίκα μέσα της, το άρωμα Gucci Première συνδυάζει δυναμισμό, δύναμη και αισθησιακή θηλυκότητα: γιατί κάθε γυναίκα αξίζει να έχει τη δική της στιγμή στο κόκκινο χαλί.

Gucci Made To Measure: για τον έμπειρο, εκλεπτυσμένο και οξύνου άνδρα που εκτιμά την αριστεία και του οποίου η προσοχή στις λεπτομέρειες και η γνώση σε θέματα γούστου, τον καθιστούν έναν γνήσιο, ξεχωριστό γνώστη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ CHIME FOR CHANGE

Το CHIME FOR CHANGE, που ιδρύθηκε από την Gucci, έχει ως στόχο μέσα από τις καμπάνιες του να συγκαλέσει, να ενώσει και να ενισχύσει τις φωνές υπέρ των κοριτσιών και των γυναικών παγκοσμίως, δίνοντας έμφαση στη χρήση καινοτόμων προσεγγίσεων για την ανεύρεση πόρων και την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τα πρότζεκτ για την Παιδεία, την Υγεία και τη Δικαιοσύνη. Μέσω του εταίρου του, Catapult, που ειδικεύεται στη διαδικτυακή χρηματοδότηση, το CHIME FOR CHANGE έχει καταφέρει να χρηματοδοτήσει πάνω από 280 πρότζεκτ σε 81 χώρες μέσω 87 μη κερδοσκοπικών εταίρων. Εκτός από το Catapult, το CHIME FOR CHANGE συνεργάζεται και με άλλους στρατηγικούς εταίρους όπως: Kering Foundation, the Bill & Melinda Gates Foundation, Facebook, Hearst Magazines, P&G Prestige και το Twitter.

Το CHIME FOR CHANGE αναφέρεται στον αντίκτυπο που έχουν τα πρότζεκτ αυτά, φέρνοντας στο προσκήνιο δυνατές ιστορίες κοριτσιών και γυναικών μέσω της δημοσιογραφίας και του κινηματογράφου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την καμπάνια και τα κορίτσια και τις γυναίκες που επωφελούνται από τα πρότζεκτ αυτά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.chimeforchange.org και www.facebook.com/chimeforchange, και δείτε τις ταινίες μικρού μήκους του CHIME FOR CHANGE στο www.youtube.com/chimeforchange. 

Τα μέλη της Ιδρυτικής Επιτροπής του οργανισμού CHIME FOR CHANGE είναι οι Frida Giannini, Beyoncé Knowles-Carter και Salma Hayek Pinault. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του CHIME FOR CHANGE είναι τα ακόλουθα: Hafsat Abiola, Muna AbuSulayman, Valerie Amos, Humaira Bachal, Jimmie Briggs, Gordon and Sarah Brown, Lydia Cacho, David Carey, Joanne Crewes, Minh Dang, Juliet de Baubigny, Waris Dirie, Helene Gayle, Leymah Gbowee, Yasmeen Hassan, Arianna Huffington, Musimbi Kanyoro, Alicia Keys, Yang Lan, John Legend, Madonna, Pat Mitchell, Phumzile Mlambo-Ngcuka, Alyse Nelson, Sharmeen Obaid Chinoy, Francois-Henri Pinault, Julia Roberts, Jill Sheffield, Alison Smale, Jada Pinkett Smith, Caryl Stern, Meryl Streep, the Archbishop Desmond Tutu, Mpho Tutu, και Monique Villa.

Tags Προσφορα, φιλανθρωπια, Gucci, chime for change


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0370 s (231 Queries.) // Parse time: 0.4038 s // Total time: 2.4408 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X