Ποιά είναι η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου σύμφωνα με το "People";


Ποιά είναι η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου σύμφωνα με το "People";

To περιοδικό \"People\" έδωσε στη δημοσιότητα τη δίκη του λίστα με τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου και σε αυτήν περιλαμβάνει ονόματα έκπληξη!

Στην κορυφαία 50άδα έχει γυναίκες που ξεχώρισαν μέσα στο 2014 και που έστρεψαν πάνω τους τους προβολείς της δημοσιότητας για πολλούς λόγους! Στην κορυφή της λίστας και στο εξώφυλλο του αμερικάνικου People είναι μια γυναίκα που έκλεψε τις εντυπώσεις πριν λίγους μήνες στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Ο λόγος για την Lupita Nyong’o! Μας κέρδισε με το 12 χρόνια σκλάβος και μας έκανε να «υποκλιθούμε» τόσο στο υποκριτικό της ταλέντο όσο και στην ομορφιά της.

Η Lupita Nyong’o αναδείχθηκε ως η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο για το 2014 από το περιοδικό People. Η ηθοποιός κέρδισε το Όσκαρ δεύτερου γυναικείου ρόλου για τη συμμετοχή της στο 12 χρόνια σκλάβος, και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις.

Σε συνέντευξή της στο "People" δήλωσε για τη διάκριση αυτή: «Είναι συναρπαστικό και μια σημαντική, πολύ σημαντική, φιλοφρόνηση.», ενώ συνέχισε λέγοντας ότι με αυτό τον τίτλο που της δόθηκε, ελπίζει να βοηθήσει τις γυναίκες να αποδεχθούν την ομορφιά τους, όσο διαφορετική κι αν είναι.

Δείτε ποιές είναι οι άλλες 10 που ξεχώρισε στη λίστα του στο peoplegreece.com

Tags people, περιοδικο, Ομορφια, γυναίκες, Διασημες, Lupita Nyong’o


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8761 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2445 s // Total time: 3.1206 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X