Great Lengths: Μοναδική ποιότητα των μαλλιών!


Great Lengths: Μοναδική ποιότητα των μαλλιών!

Η εταιρία χρησιμοποιεί μόνο μαλλιά Ινδικής προελεύσεως που είναι τα πλέον κατάλληλα από πλευράς δομής, ποιότητας αλλά και ποσότητας

Η εταιρία Great Lengths ιδρύθηκε το 1991 από τον David Gold ο οποίος έθεσε σαν στόχο να δημιουργήσει ένα σύστημα πρόσθεσης μαλλιών που να είναι τόσο εύκολο όσο το κόψιμο και το βάψιμο. Σήμερα η εταιρία δραστηριοποιείται με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 25 χώρες ανά τον κόσμο και τα Great Lengths καθιστούν την πρώτη επιλογή των κορυφαίων επαγγελματιών του κλάδου.

Ένας από τους λόγους της παγκόσμιας επιτυχίας της Great Lengths είναι η μοναδική ποιότητα των μαλλιών. Η εταιρία χρησιμοποιεί μόνο μαλλιά Ινδικής προελεύσεως που είναι τα πλέον κατάλληλα από πλευράς δομής, ποιότητας αλλά και ποσότητας. Η δομή τους και το πάχος τους είναι το ίδιο με αυτό των Ευρωπαϊκών μαλλιών ενώ επεξεργάζονται χωρίς τη χρήση χημικών. Πολλές νέες Ινδές συνηθίζουν να μακραίνουν τα μαλλιά τους και να τα κάνουν πλεξίδες για να τα δωρίσουν κατά τη διάρκεια θρησκευτικών τελετών ή πριν τον γάμο τους. Μέσω αυτού του αρχαίου εθίμου εξασφαλίζονται, σταθερά και συστηματικά, οι αναγκαίες ποσότητες φυσικών μαλλιών άριστης ποιότητας πάνω στις οποίες βασίζεται η Great Lengths.  

Επιπλέον, η Great Lengths πρωτοπορεί και στην επεξεργασία των μαλλιών αφού είναι η μόνη που χρησιμοποιεί την ειδική διαδικασία osmosis κατά την οποία όλα τα χρωστικά αφαιρούνται από τα μαλλιά αργά και προσεκτικά. Αυτό το στάδιο διαρκεί έως και δύο εβδομάδες, ενώ η ποιότητα των μαλλιών παραμένει ανέπαφη και κατ’ επέκταση το χρώμα εμφανίζεται σταθερά λαμπερό.

Τα Great Lengths είναι σε θέση να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες κομμωτές καθώς διατίθενται σε πάνω από 60 αποχρώσεις ανάμεσα στις οποίες περιλαμβάνονται κοκκινο-χάλκινα, καστανά-σαντρέ και ξανθά-μπεζ. Επίσης υπάρχουν επιλογές όπως τα Crazy, τα Pastel και τα Jewel σε πιο εξεζητημένες αποχρώσεις. Βέβαια, εκτός από την μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, η μάρκα παρέχει και πολλαπλά μήκη μαλλιών, από 30cm ως 90cm.

Αυτό όμως που πραγματικά διαφοροποιεί τα κορυφαίας ποιότητας extensions Great Lengths από όλες τις λοιπές, φθηνές απομιμήσεις είναι το σύστημα ένωσής τους με τα μαλλιά. Η Great Lengths είναι η πρώτη εταιρία στον τομέα, γνωστή για την πατενταρισμένη ένωση της! Οι αυθεντικές ενώσεις που χρησιμοποιούν την κερατίνη, ένα υλικό του οποίου τα χαρακτηριστικά είναι όμοια με αυτά της φυσικής τρίχας, είναι αναγνωρισμένες ως οι καλύτερες  παγκοσμίως καθώς χαρακτηρίζονται από: διάρκεια, αντοχή στον αέρα, στον ήλιο στην θάλασσα και σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες. Επίσης, οι ενώσεις είναι απίστευτα λεπτές διασφαλίζοντας ευκολία στην περιποίηση, άνεση, καθώς και αόρατο αποτέλεσμα. 

Αποκλειστικά σε επιλεγμένα κομμωτήρια από την εταιρεία MPM DISTRIBUTORS (τηλ. 22746746).

Tags Great Lengths, μαλλιά, Ομορφια, LOVELY HAIR, hair


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5795 s (227 Queries.) // Parse time: 0.4517 s // Total time: 3.0312 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X