Πατέρας Τζωρτζίνας: Ο Ρέμος εκτελεί εντολές


Πατέρας Τζωρτζίνας: Ο Ρέμος εκτελεί εντολές

Αποκάλυψε ότι μετά το «Voice» δεν έχει μιλήσει με τον Αντώνη Ρέμο

Για την αποχώρηση της από το «Voice» μίλησε η Τζωρτζίνα Καραχάλιου, απαντώντας στο σάλο που προκλήθηκε όταν ο coach της Αντώνης Ρέμος, επέλεξε τον Λευτέρη Κιντάτο και όχι εκείνη για να συνεχίσει μαζί του στον ημιτελικό: Η τραγουδίστρια, αποκάλυψε πως μετά το «Voice» δεν έχει μιλήσει με τον τραγουδιστή και συνεργάτη της: «Τι να μου πει ο άνθρωπος, αυτό που έκανε ήταν αυτό που έπρεπε να κάνει και είμαι σίγουρη γι΄αυτό!»
Μάλιστα όπως είπε, το περίμενε να συμβεί: «Δεν αιφνιδιάστηκα. Μέσα μου, το περίμενα. Σκεφτόμουν πως αν δεν με έχει ψηφίσει ο κόσμος, θα με ξανασώσει πάλι ο Αντώνης Ρέμος; Αν μου δινόταν ευκαιρία, πάλι τον ίδιο coach θα διάλεγα. Όλα τα πράγματα, έχουν αρχή μέση και τέλος. Προφανώς έκανα τον κύκλο μου μέσα στο show. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό!»
Πρόσθεσε ακόμα, πως «εκείνη τη βραδιά, το ένιωθα πως ίσως και να ήταν η τελευταία μου βραδιά στο Voice. Δεν σκεφτόμουν τον τελικό. Το θεωρούσα πολύ μακρινό. Όχι πως δεν θα ήθελα. Ο,τι ήταν να κάνω μέσα στο show, το έχω ήδη κάνει και έχω εισπράξει πολλή αγάπη».
Παράλληλα, δεν έκρυψε ότι θα ήθελε το βραβείο, να το πάρει ένα νέο παιδί: «Ο μεγαλύτερός μου στόχος επιτεύχθηκε, αλλά για μένα θα ήταν ωραίο να το πάρει και κάποιο παιδί που ξεκινά τώρα, γιατί ίσως έχει μεγαλύτερη ανάγκη, και θα έχει μεγαλύτερη δύναμη και αξία το βραβείο σαν έπαθλο».
Για την αποχώρηση της κόρης του όμως μίλησε και ο πατέρας της Τζωρτζίνας, Νίκος Καραχάλιος, ο οποίος είναι γνωστός μπασίστας: «Ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε, αλλά να που γίνονται όλα. Ο Αντώνης Ρέμος, εκτελεί εντολές. Δεν είναι αυτός η αιτία. Μην του τα χρεώνουμε όλα, υπάρχει παραγωγή. Δεν πιστεύω ότι ήταν στημένο, αλλά ότι δόθηκε τέτοια εντολή, γιατί εάν προσέξεις, οι 3 που φύγανε, ήταν οι 3 που τραγουδάγανε».

Tags αντωνης ρεμος, τζιωρτζινα καραχαλιουμ, the voice


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2028 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3318 s // Total time: 2.5346 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X