Ανδρέας Γεωργίου: «Δεν θα μιλούσα ποτέ άσχημα για καμία πρώην μου»


Ανδρέας Γεωργίου: «Δεν θα μιλούσα ποτέ άσχημα για καμία πρώην μου»

Ο Ανδρέας Γεωργίου μίλησε πρόσφατα σε ελληνικό περιοδικό και μεταξύ άλλων δεν δίστασε να πει την άποψή του για την Ελευθερία Ελευθερίου και την καριέρα της.

Το γεγονός ότι οι δυο τους έχουν υπάρξει ζευγάρι, καθώς και ότι ο ηθοποιός σχολίασε την σέξι εικόνα της πρώην αγαπημένης του δημιούργησε εντυπώσεις.

Ο Ανδρέας Γεωργίου δήλωσε στο περιοδικό ΟΚ: «Αυτό που εννοούσα είναι ότι η Ελευθερία είναι ένα ταλαντούχο πλάσμα και έχει πολλά ακόμη πράγματα να δείξει. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η ερμηνεία της στο τραγούδι των τίτλων της σειράς Βαλς. Εκεί δείχνει μια άλλη πλευρά της που πολλοί αγνοούν. Ρωτήθηκα αν ζήλευα τη σέξι παρουσία της και αυτό που απάντησα είναι ότι θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον να βλέπαμε και την πραγματική εικόνα της, η οποία δεν είναι άλλη από μια όμορφη, γλυκιά, σεμνή, ταλαντούχα τραγουδίστρια. Εξάλλου δεν θα μιλούσα ποτέ άσχημα για καμία πρώην σχέση μου -θα ήταν σαν να αναιρώ τον ίδιο μου τον εαυτό- και πόσω μάλλον για την Ελευθερία με την οποία ακόμα και τώρα εξακολουθούμε να έχουμε πολύ καλές σχέσεις».

Tags ανδρεας γεωργιου, ελευθερία ελευθερίου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0453 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3296 s // Total time: 2.3749 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X