Πάνος Καλλίδης για το όπλο: «Είχα ξεχασμένο ένα παιχνιδάκι στο αμάξι…»


Πάνος Καλλίδης για το όπλο: «Είχα ξεχασμένο ένα παιχνιδάκι στο αμάξι…»

Ο Πάνος Καλλίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή ΟΛΑ Τρέλα με τον Θέμο Αναστασιάδη και ρωτήθηκε για πολλά.

Μεταξύ αυτών και για την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την δικαιοσύνη, όταν σε έναν έλεγχο ρουτίνας, αστυνομικοί βρήκαν ένα όπλο στο αυτοκίνητό του, χωρίς να διαθέτει την απαραίτητη άδεια. Ο τραγουδιστής, που είχε αποφύγει να απαντήσει και να επεκταθεί για το συγκεκριμένο θέμα, στο Πρωινό με τον Πέτρο Κωστόπουλο,  παραδέχθηκε πως ήταν ένα λάθος που έκανε και πως μπερδεύτηκε:

«Λάθη κάνουν όλοι. Είχα μαζί μου ένα ξεχασμένο παιχνιδάκι στο αμάξι… Ήταν ένα λάθος που δεν θα πρέπει κανείς να το κάνει. Μπερδεύτηκα λίγο. Θα περάσει. Η αλήθεια είναι ότι η μόνη ασφάλεια που σου παρέχει είναι ψυχολογική. Δεν είναι δουλειά μου, εγώ είμαι τραγουδιστής. Ας με προστατεύσει ο Θεός…».

Ο Καλλίδης μίλησε ακόμα για τα παιδιά και την οικογένειά του, αλλά και για το καινούργιο του τραγούδι με τίτλο “Έχω γιορτή”. Εντύπωση έχει κάνει το νέο του βίντεο κλιπ που βγήκε πριν μερικές ημέρες και στο οποίο πρωταγωνιστούν πολλά όμορφα κορίτσια, σχεδόν…ντυμένα, τα οποία πλένουν ένα αυτοκίνητο, στο γνωστό concept που έχουμε παρακολουθήσει και στο εξωτερικό. Τα views είναι πολλά!

Tags Πάνος Καλλίδης, όπλο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0035 s (229 Queries.) // Parse time: 0.2226 s // Total time: 2.2261 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X