Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε η κόρη του Paul Walker με τον πατέρα της


Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε η κόρη του Paul Walker με τον πατέρα της

Μετά τον τραγικό  θάνατο του πατέρα της η κόρη του Paul Walker κράτησε χαμηλούς τόνους, κλείνοντας μάλιστα τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Όλα αυτά μέχρι την Κυριακή. Ανήμερα του Πάσχα, η 16χρονη Meadow Walker άνοιξε τρία νέα profile στα social media στα οποία πόσταρε μάλιστα μία συγκλονιστική φωτογραφία με τον πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το Δεκέμβριο, όταν η Porsche που οδηγούσε ο κολλητός του φίλος Roger Rodas, ξέφυγε της πορείας της, προσέκρουσε σε ένα στύλο και άρπαξε φωτιά, με αποτέλεσμα ο 40χρονος ηθοποιός και ο συνοδηγός του να καούν ζωντανοί μέσα σ΄αυτή, προκαλώντας παγκόσμιο σοκ.

H Meadow Walker ήταν η μεγάλη αδυναμία του ηθοποιού. Την αγαπούσε, τη συμβουλευόταν, ενώ το τελευταίο διάστημα η 16χρονη είχε μετακομίσει ώστε να βρίσκεται κοντά του.


Στην γλυκιά αυτή ασπρόμαυρη φωτογραφία που μοιράστηκε η Meadow με τους διαδικτυακούς της φίλους, κάθεται στην αγκαλιά του πατέρα της ενώ οι δυο τους κοιτάζονται στα μάτια δείχνοντας την αγάπη τους ο ένας για τον άλλον.

Εν τω μεταξύ, οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τα social media του αδικοχαμένου ηθοποιού ανακοίνωσαν μέσω της σελίδας «The Fast & The Furious star's» στο Facebook: «Υπάρχουν πλέον τρία επίσημα profile για την κόρη του Paul Walker. Να ξέρετε ότι ήδη "κυκλοφορούν "πάρα πολύ ψεύτικοι λογαριασμοί στο διαδίκτυο οι οποίοι δεν "ανήκουν" στην Meadow ή στον Paul»

Tags πολ γουοκερ, Paul Walker


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9858 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3852 s // Total time: 3.3710 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X