Ελευθερία Ελευθερίου: «Τον Ανδρέα θα τον αγαπώ για πάντα»


Ελευθερία Ελευθερίου: «Τον Ανδρέα θα τον αγαπώ για πάντα»

Υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης του ζευγαριού;

Για το περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» φωτογραφήθηκε η Ελευθερία Ελευθερίου σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη μίλησε για τον πρόσφατο χωρισμό της με τον Ανδρέα Γεωργίου, αλλά και τη συμμετοχή της στο «Your Face Sounds Familiar».

Για την πορεία της στο show μεταμφιέσεων, η νεαρή τραγουδίστρια είπε: «Είναι κάτι εντελώς πρωτόγνωρο για μένα. Αν και μου είχε δοθεί παλιότερα η ευκαιρία να ασχοληθώ με την υποκριτική, η διαδικασία να πρέπει πάνω στη σκηνή να κάνω μια performance είναι τελείως διαφορετική. Καλούμαι να απελευθερωθώ και να «τσαλακωθώ». Να ξεχάσω το χαρακτήρα μου και να προσπαθήσω να μιμηθώ κάτι που δεν είμαι. Αυτή είναι η μεγαλύτερη δυσκολία του show».

Αναφορικά με τη σχέση της με τον Ανδρέα Γεωργίου, που έληξε πριν λίγους μήνες, η ίδια ξεκαθάρισε: «Δεν θέλω να πω πολλά για τους λόγους που δεν είμαστε μαζί. Αυτό το ξέρουμε πολύ καλά οι δυο μας. Από τη στιγμή που ζούμε σε διαφορετικές χώρες και οι ευθύνες της δουλειάς μας είναι πολλές, ήταν φυσιολογικό να δημιουργηθεί πρόβλημα. Το σημαντικό είναι ότι έχουμε καλές σχέσεις. Με τον Ανδρέα δεν ήμασταν απλά μαζί, έχουμε μια σχέση ζωής και θα τον αγαπώ για πάντα γι’ αυτό που είναι».

Ωστόσο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης με τον πρωταγωνιστή του «Μπρούσκο» λέγοντας: «Ποτέ μη λες ποτέ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάποια στιγμή θα είμαστε ξανά μαζί. Συνήθως όμως όταν ένα κεφάλαιο στη ζωή μου κλείσει, αυτό είναι οριστικό».
 

Tags ελευθερία ελευθερίου, αντρέας γεωργίου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0609 s (227 Queries.) // Parse time: 0.4201 s // Total time: 2.4810 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X