Travel Beauty: 3 συμβουλές ομορφιάς για όσες ταξιδεύουν με αεροπλάνο


Travel Beauty: 3 συμβουλές ομορφιάς για όσες ταξιδεύουν με αεροπλάνο

Πριν την πτήση σου, φρόντισε να έχεις διαβάσει τα παρακάτω beauty tips…

Το ιδανικό ποσοστό υγρασίας για ένα υγιές και λαμπερό δέρμα, είναι 40%. Η υγρασία του περιβάλλοντος κατά την πτήση με αεροπλάνο, φτάνει περίπου το 8%!

Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και η πιο σύντομη πτήση, είναι πιθανό να εξαντλήσει μέχρι και την τελευταία σταγόνα υγρασίας από το δέρμα και τα μαλλιά σου.

Για να προλάβεις την αφυδάτωση και την ξηρότητα που δημιουργείται κατά την πτήση, φρόντισε να θυμάσαι τις παρακάτω συμβουλές:


1. Ξέχνα το μέικ απ:
Μπορεί να ξηράνει ακόμα περισσότερο το πρόσωπο και να το ταλαιπωρήσει, ειδικότερα αν έχεις μεικτή ή λιπαρή επιδερμίδα με τάση για μαύρα στίγματα και σπυράκια.  Αν θέλεις να είσαι περιποιημένη μόλις φτάσεις στον προορισμό σου, κάνε ένα εξπρές-μακιγιάζ λίγο πριν την προσγείωση του αεροπλάνου.

2. Ενυδάτωση:
Να έχεις πάντα μαζί σου ένα μπουκάλι νερό και την ενυδατική σου κρέμα. Η ενυδάτωση του οργανισμού είναι το Α και το Ω, αφού η κατανάλωση νερού θα σε κάνει να δείχνεις πιο λαμπερή από μέσα προς τα έξω . Αν πάλι το ταξίδι σου είναι μεγάλο, φρόντισε να χρησιμοποιήσεις και την ενυδατική κρέμα προσώπου σου, σε όλη τη διάρκεια της πτήσης, για να αποφύγεις τυχών ξηρότητα της επιδερμίδας.


3. Περιόρισε το αλκοόλ και τον καφέ:
Και τα δύο είναι διουρητικά, επομένως αφυδατώνουν ακόμα περισσότερο τον οργανισμό. Φρόντισε να μην υπερβάλεις ούτε με την καφεΐνη, ούτε με το ποτό, για να μην εντείνεις το βασικό πρόβλημα μειωμένου ποσοστού υγρασίας κατά την πτήση σου.

Tags Ομορφια, συμβουλές, Ταξιδι, αεροπλάνο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9363 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2359 s // Total time: 2.1722 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X