Πού θα κάνουν Πάσχα οι Έλληνες celebrities;


Πού θα κάνουν Πάσχα οι Έλληνες celebrities;

Οι Έλληνες celebrities πήραν τους δρόμους και έφυγαν για τις πασχαλινές διακοπές τους στην ελληνική επαρχία. Πού όμως θα σουβλίσουν φέτος τον οβελία;

Στις Σπέτσες θα βρίσκονται τις μέρες του Πάσχα η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέοντας Πατίτσας, φιλοξενούμενοι φίλων τους. Η εγκυμονούσα Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο σύζυγός της Θέμης Σοφός βρίσκονται ήδη στο Ξυλόκαστρο από όπου κατάγεται εκείνος, μαζί φυσικά με την έντεκα μηνών κόρη τους Νάγια. Οικογενειακά με τον γιο του και τη σύζυγό του Βασιλική περνά αυτές τις μέρες και ο Νίκος Αναδιώτης στο χωριό του στην Ιτέα . Στη Νάξο περνούν ήρεμες οικογενειακές στιγμές ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την Κατερίνα Κόκλα και τον πέντε μηνών γιο τους που θα βαφτίσουν Αναστάσιο. Η Βίκυ Σταυροπούλου και ο φίλος της Χρήστος Χατζηπαναγιώτης θα σουβλίσουν τον οβελία στην Καλαμάτα, όπου διαθέτουν εξοχικές κατοικίες τους. Τέλος, τις πρώτες ρομαντικές τους διακοπές περνούν στη Σύρο η Βίκυ Καγιά με τον νέο αγαπημένο της Ηλία Κρασσά.

Υπάρχουν όμως και εκείνοι που θα μείνουν στην Αθήνα. Όπως ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ, αλλά και η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη και τα παιδιά τους. Οι δύο τραγουδιστές, λόγω του live του The Voice θα πρέπει να βρίσκονται στο κλείνον άστυ και έτσι θα περάσουν ήρεμες οικογενειακές στιγμές, λίγο πριν βρεθούν στα πλατό του σόου. Στην Αθήνα Πάσχα θα περάσουν επίσης Μαρία Μπακοδήμου με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τα παιδιά τους ενώ η Ρούλα Κορομηλά θα καλέσει στο σπίτι της στην Κηφισιά φίλους της για να περάσουν όλοι μαζί τις μέρες αυτές.

Tags πασχα, διασημοι, Ελλάδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9695 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2501 s // Total time: 3.2196 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X